wyszukiwanie zaawansowane

100% oryginalne i naturalne kosmetyki
z Maroka i innych krajów arabskich

Przyjmujemy również
zamówienia telefonicznie:
+48 888 421 995
Przesyłka GRATIS od 300zł
dotyczy zamówień z przedpłatą na konto
» Polityka Prywatności

Polityka Prywatności


Ochrona Danych Osobowych:

Zarejestrowane w Sklepie Afandi Oriental Dream Dane Osobowe Klienta są przetwarzane przez sklep wyłącznie w celach realizacji zamówienia oraz marketingu bezpośredniego własnych produktów i usług. Dane personalne i adresowe oraz numer telefonu i adres e-mail Klienta podawane są firmom transportowym w celu zrealizowania przesyłki. Brak zgody na przetwarzanie danych osobowych uniemożliwia zrealizowanie zamówienia w Sklepie Afandi Oriental Dream. Klient ponosi pełną odpowiedzialność za podanie nieprawdziwych danych osobowych i kontaktowych.
 
Dane osobowe są chronione zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926, ze zm.) w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osobom trzecim. Zgodne z wyżej wymienioną ustawą Klienci sklepu Afandi Oriental Dream mają prawo wglądu do własnych danych osobowych oraz danych kontaktowych, do ich poprawiania oraz żądania usunięcia.
 
Polityka Cookie:

Cookie jest małym plikiem składającym się z liter i cyfr, który zostaje załadowany na komputer lub inne urządzenie (np. dysk twardy komputera, telefon) podczas wizyty na stronie internetowej. Pozwala on na rozpoznanie użytkownika i pomaga stronie internetowej zapamiętać jego preferencje (np. wybrany język) tak by użytkownik nie musiał ustawiać swoich preferencji za każdym razem, kiedy korzysta z danej strony internetowej. Większość stron internetowych używa plików cookie.
 
Mechanizm Cookies w sklepie Afandi Oriental Dream​ nie jest wykorzystywany do pozyskiwania jakichkolwiek informacji o użytkownikach sklepu ani do ich śledzenia. Pliki Cookies stosowane w sklepie Afandi Oriental Dream nie przechowują żadnych danych osobowych ani innych informacji zebranych od użytkowników strony.
 
W jaki sposób sklep Afandi Oriental Dream​ używa plików cookies i jak wykorzystuje gromadzone informacje ?
 
Typy Cookie używane w sklepie Afandi Oriental Dream:
 
• Cookie związane z daną sesją. Tymczasowe cookie, które istnieją na komputerze tylko podczas przebywania na danej stronie internetowej (a dokładniej do czasu zamknięcia przeglądarki). Pozwalają stronom sklepu zapamiętać co wybrali klienci na poprzedniej stronie, aby uniknąć ponownego wpisywania informacji.
 
• Informacje o ruchu na stronie. Tego typu cookie jest używane do dostarczania ważnych informacji o ruchu na stronach oraz sposobie w jaki odwiedzający ją wykorzystują. Do zbierania tych danych używane są narzedzia Google Analytics. Te pliki cookie służą wyłącznie do zbierania statystyk dotyczących ruchu na stronie.
 
Usuwanie plików cookies:
 
Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (np. Firefox czy Internet Explorer) domyślnie dopuszcza umieszczanie plików „cookies” na urządzeniu końcowym. Użytkownik może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki Cookies do Urządzenia Użytkownika. Zmiany ustawień Użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o każdorazowym zamieszczeniu plików Cookies na urządzeniu Użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Ograniczenie stosowania plików „cookies”, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne w sklepie Afandi Oriental Dream.
 
W sklepie Afandi Oriental Dream Pliki Cookies nie zbierają danych osobowych, pozwalajacych na personalną identyfikację użytkownika.
 

Przejdź do strony głównej

Zapisz się na newsletter i zyskaj:

  • powitalny kod rabatowy – 20 zł *
  • wiadomości o wszystkich promocjach
  • dodatkowe bonusy dla Ciebie
  • informacje o sekretach urody Kobiet Orientu
Twoje imię
Adres email
 
* Kod rabatowy obowiązuje dla zamówień powyżej 99 zł