wyszukiwanie zaawansowane

Afandi Oriental Dream

100% oryginalne i naturalne kosmetyki
z Maroka i innych krajów arabskich

Przyjmujemy również
zamówienia telefonicznie:
+48 888 421 995
Przesyłka GRATIS od 300zł
dotyczy zamówień z przedpłatą na konto
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Kategorie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grazyna Werblinska Demnicka
  • Data napisania recenzji: 08-11-2018
jestem nowa ale juz jestem zachwycona panstwa kosmetykami mam nadzieje ze rowniez w przyszlosci beda w takiej jakosci. bardzo serdecznie pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 07-11-2018
Super produkty polecam.Szybka wysyłka i czysta natura.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 06-11-2018
Zakupy robiłam pierwszy raz. Jestem zadowolona z dostawy i produktów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 05-11-2018
Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 01-11-2018
Jestem bardzo zadowolona ze sklepu, szybka dostawa, kontakt z p. Ewelina doskonały, a kosmetyki nie mają sobie równych. Jak dla mnie rewelacja polecam wszystkim:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 30-10-2018
Szybka realizacja, zamówienia, dobra informacja o przebiegu transakcji i informacja o produkcie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 25-10-2018
Wszystko w najlepszym porządku. Szybko, sprawnie - polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 23-10-2018
Jest super. Piękna właścicielka i jej niesamowity profesjonalizm sprawiają, że przenosisz się w niesamowity świat marokańskich klimatów zapachowych.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 19-10-2018
Zakupy w tym sklepie to prawdziwa przyjemność. Bardzo szybka realizacja zamówienia, doskonała jakość kosmetyków, gwarancja uzyskania porady - to wszystko sprawia, że chce się wrócić do sklepu po następne zakupy. Polecam zarówno sklep, jak i dostępne kosmetyki, które są ucztą dla ciała.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 19-10-2018
Jak zawsze: towar zgodny z oczekiwaniami, dobrej jakości, sprawna wysyłka. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożenna
  • Data napisania recenzji: 17-10-2018
Polecam sklep, bogaty asortyment, profesjonalne doradztwo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 15-10-2018
Pełen profesjonalizm. Szybka realizacja i wysyłka zmówienia. Bezproblemowy kontakt. sklep godny polecenia. Produkty jakich nie znajdziecie w drogerii. Na szóstkę z plusem:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aniela
  • Data napisania recenzji: 14-10-2018
Bardzo lubię zamawiać różne kosmetyki z Maroka , oczywiście tylko w sklepie u Pani Eweliny . W moim sprawdzonym sklepie Afandi :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 12-10-2018
Polecam zakupy w sklepie Afandi Oriental Dream ze względu na wiele pozytywnych aspektów: szybka realizacja zamówienia, jakość produktów bardzo dobra. Najważniejsze, że możemy korzystać z bogactw natury, które nam ten sklep oferuje. Jestem zadowolona i zachęcam innych do zakupów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Helena
  • Data napisania recenzji: 08-10-2018
Polecam sklep Afandi, produkty są bardzo dobre . Z Panią Eweliną jest bardzo dobry kontakt, jest wspaniałą osobą. Posiada dużą wiedzę na temat kosmetyków. Wielka przyjemność robić zakupy w sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 03-10-2018
Zakupy jak zawsze przebiegły sprawnie i profesjonalnie kosmetyki bardzo dobrej jakości.Polecam cała serie różana; olejek, wodę różana oraz krem, skóra twarzy po ich stosowaniu jest delikatna pełna blasku i dobrze odżywiona .Ostatnio zakupiłam olejek ogórkowy który zamierzam przetestować.Nie wspomnę już o kremie z awokado który tez jest rewelacyjny i białej glince super .BARDZO POLECAM PRODUKTY SĄ WYSOKIEJ JAKOŚCI.POZDRAWIAM.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 01-10-2018
Cudny olejek różany i śliczne różane perfumy! Kolejne i na 100% nie ostatnie zakupy. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 26-09-2018
Super -polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 24-09-2018
Robię zakupy w tym sklepie po raz kolejny, jestem bardzo zadowolona olejki na mojej skórze się sprawdzają i pięknie pachną. Gorąco polecam produkty i sklep :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 22-09-2018
jak zwykle wszystko w najlepszym porzadku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: katarzyna
  • Data napisania recenzji: 19-09-2018
Świetne produkty!Gorąco polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grazyna
  • Data napisania recenzji: 17-09-2018
Zakupine kosmetyki otrzymałam szybko ,opakowane perfekcyjnie by nie ulegly zniszczeniu /szklane opakowania/ Jakosc kosmetykow doskonala, swieza, pachnaca. Wspaniala woda rozana uwodzi swoim zapachem a olejek arganowy cudownie rozprowzdza się na skorze i wchłania. Jestem bardzo zadowolona z zakupow i tego, ze udało mi się znaleźć taki sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Halina
  • Data napisania recenzji: 17-09-2018
Bardzo miła i profesjonalna p. Ewelina - doradza. Polecam ten sklep w 100 %
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 10-09-2018
Dzisiaj rano otrzymałam zamówione produkty (bardzo szybka dostawa !) i tym samym rozpoczęłam przygodę z olejkami :) Mnóstwo pozytywnych komentarzy przeczytałam na temat ich wspaniałych właściwości jak i spektakularnych efektów i na takie będę oczekiwać po ich stosowaniu :) Najbardziej zależy mi na pozbyciu się worków i cieni pod oczami z czym żaden kosmetyk do tej pory sobie nie poradził. Liczę że lejek z opuncji figowej nie tylko wyprasuje zmarszczki, odpowiednio nawilży ale co dla mnie najważniejsze da radę i pozbędzie się ich .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: AGNIESZKA
  • Data napisania recenzji: 05-09-2018
Super produkty, bardzo szybka dostawa. Polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 31-08-2018
Po raz kolejny polecam zakupy w szczególności olejki różany i jojoba oraz perfumy w olejku, które są niezwykle trwałe.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wioleta
  • Data napisania recenzji: 28-08-2018
Olejki skradly moje serce juz od pierwszej aplikacji ! Sa cudowne a na efekty nie trzeba dlugo czekac :) Bardzo szybka dostawa. Sklep trafia do mej listy ulubionych ! :) Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: katarzyna
  • Data napisania recenzji: 23-08-2018
Uwielbiam produkty sklepu, są doskonałe!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mag
  • Data napisania recenzji: 19-08-2018
Bardzo sprawnie zrealizowana dostawa, duży wybór produktów, przydałoby się więcej ofert specjalnych dla częstych klientów;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 17-08-2018
Po raz kolejny robię zakupy w tym sklepie i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Jakość produktów, obsługa, wyczerpujące informacje o produktach i ich zastosowaniu, wszystko na bardzo wysokim poziomie. Gorąco polecam sklep i produkty. Mam jedno pytanie, które nie daje mi spokoju : czy Marokanki nie używają tuszu do rzęs ?, bo to jedyna rzecz której w sklepie nie ma.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 17-08-2018
Polecam sklep,, przestępne ceny z dobra jakoscia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 15-08-2018
Jak zwykle: szybko, wspaniały produkt (już zastosowany), świetnie zabezpieczony przed uszkodzeniem.. Polecam tem sklep z wielką przyjemnością. Pozdrawiam i do następnych zakupów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 01-08-2018
Zawsze polecam sklep Afandi Oriental Dream. Pozwalam sobie też rekomendować towary z tego sklepu. Dostawa zawsze zabezpieczona tak, aby nic złego się nie stało.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 31-07-2018
Za każdym razem jestem zadowolona z zakupionych produktów, jakości obsługi oraz wysyłki. Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 25-07-2018
Zakupy w tym sklepie robi się bardzo przyjemnie. Dokładny opis produktów na stronie, bardzo szybka realizacja zamówienia i powiadomienia o statusie zamówień na email. polecam serdecznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 21-07-2018
Sklep oceniam bardzo wysoko. Ciekawa i rozbudowana strona internetowa bardzo pomaga w podjęciu decyzji o zakupie w tym sklepie. Jestem zadowolona z zakupów i bardzo polecam innym klientom ten wyjątkowy sklep. Tutaj naprawdę warto kupować.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: katarzyna
  • Data napisania recenzji: 20-07-2018
Jestem bardzo zadowolona z produktów sklepu, jak również obsługi klienta. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 10-07-2018
Witam!produkty które zakupiłam są naprawdę rewelacyjne a najlepszy jest dla mnie olejek arganowy,polecam z całego serca wszystkie produkty ponieważ warto dbać o siebie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 04-07-2018
Serum do twarzy sprawdza się super, jestem zadowolona z produktu. Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 30-06-2018
Jestem bardzo zadowolona z towarów i jakości usług.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 28-06-2018
Tradycyjnie - wspaniała obsługa, błyskawiczne tempo dostawy. A towar? Rewelacja. Polecam każdemu, pozdrawiam serdecznie. GraszkA
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 25-06-2018
Jestem bardzo zadowolona zarówno z produktów jak i z obsługi klienta. Paczki dostarczane w szybkim tempie. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 24-06-2018
Świetny sklep. Olejek arganowy jest najlepszy na świecie, dzięki niemu pozbyłam się długoletnich problemów z cerą mieszaną. Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ANNA
  • Data napisania recenzji: 23-06-2018
Obsługa sprawna. Produkty i sklep - godne polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 13-06-2018
Produkty najwyższej jakości godne polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka Morawska
  • Data napisania recenzji: 07-06-2018
Bardzo miła pani Ewelina!olejek arganowy najlepszy na świecie ,wazelina arganowa rownież i krem bez parabenów też rewelacja polecam z czystego serca !napewno wrócę pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 07-06-2018
Tradycyjnie: wspaniała obsługa, bardzo starannie zabezpieczone produkty, aby nie uległy uszkodzeniu. A sam zamówiony towar - rewelacja. Od dwóch buteleczek, stosuję głównie olejek różany do utrzymania twarzy w dobrej kondycji. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 07-06-2018
Olejek bardzo przyjemnie pachnie, wchłania się bez problemu. Jestem zadowolona z olejku i że sklepu. Szybko, profesjonalnie polecam zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka Morawska
  • Data napisania recenzji: 07-06-2018
Polecam zakupy w sklepie,bardzo miła pani i obsługa .Produkty które zakupiłam tzn.na bazie olejka arganowego są naprawdę rewelacyjne i skuteczne ,stosowanie ich poprawia wygląd skóry ,ciała i włosów .Polecam serdecznie wszystkim,napewno wrócę do sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 06-06-2018
Wszystko super.Polecam zarówno sklep, jak i produkty!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

ODBIERZ PREZENT: E-BOOK "6 SEKRETÓW URODY MAROKANEK"

Jak otrzymać e book ?
Podaj swój e mail, imię i kliknij w "Pobieram e-booka", a natymiast wyślę Ci e-book.
W moim e-booku odkryjesz 6 wyjątkowych Sekretów Urody Marokanek, które osobiście odkryłam w Maroku i które pomogą Ci mieć:
  • młodą i promienną cerę
  • lśniące i zdrowe włosy
  • piękny biust
  • jedwabistą skórę
  • tajemnicze i uwodzicielskie spojrzenie
Twój e mail służy jedynie do mojej korespondencji. Tak samo jak Ty nie lubię spamu. Będę wysyłać Ci tylko wartościowe informacje. Zawsze możesz wypisać się z listy.
Twoje imię
Adres email