wyszukiwanie zaawansowane

Afandi Oriental Dream

100% oryginalne i naturalne kosmetyki
z Maroka i innych krajów arabskich

Przyjmujemy również
zamówienia telefonicznie:
+48 888 421 995
Przesyłka GRATIS od 300zł
dotyczy zamówień z przedpłatą na konto
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Kategorie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 22-03-2019
Wspaniałe produkty.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 21-03-2019
kosmetyki najwyższej jakości, dostawa błyskawiczna, polecam w 100 %
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 18-03-2019
Polecam z całego serca sklep Afandi. Jakość produktów bardzo wysoka, obsługa klienta profesjonalna. Kremy i olejki rewelacyjne, perfumy delikatne i zmysłowe. Bardzo szybka i sprawna obsługa. Dobrze zapakowana paczka. Jestem bardzo zadowolona. Bardzo gorąco polecam ten sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Antoni
  • Data napisania recenzji: 14-03-2019
Pełne zaufanie. Profesjonalnie = szybko, sprawnie, pełna informacja i miłaobsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sława
  • Data napisania recenzji: 12-03-2019
Polecam, bardzo dobre produkty, naturalne, przesyłka sprawnie przesłana.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sandra
  • Data napisania recenzji: 06-03-2019
Polecam z całego serca sklep oraz produkty. Ja na pewno jeszcze nie raz tu wrócę bo zakochałam się w Państwa produktach i będę je polecała każdemu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 28-02-2019
Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marian
  • Data napisania recenzji: 28-02-2019
Realizacja zamówienia w pełni profesjonalna. Za otrzymane wsparcie przy realizacji zamówienia bardzo dziękuję. Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aldona
  • Data napisania recenzji: 21-02-2019
Bardzo szybka sprawna i bardzo dobrze zapakowana paczka. Jestem bardzo zadowolona
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: AGNIESZKA
  • Data napisania recenzji: 20-02-2019
Jestem z tych kosmetyków zadowolona ich działanie jest zgodne z opisem . Dlatego polecam je znajomym.Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Waldemar
  • Data napisania recenzji: 18-02-2019
Moja ocena sklepu jest bardzo wysoka. Wszystkie elementy stoją na najwyższym poziomie. Zarówno jakość produktów jak i obsługa klienta świadczą o wielkim profesjonalizmie Pani Eweliny, która mimo kłopotów zdrowotnych fantastycznie się mną zajęła. Zamówione przeze mnie kremy i olejki są rewelacyjne, delikatne i wspaniale działają. Bardzo gorąco polecam i z pewnością jeszcze nie raz zajrzę do tego sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: RENATA
  • Data napisania recenzji: 08-02-2019
Cudowne, fantastyczne, produkty takie jak w opisach. Szczerze z całego serca polecaml
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 03-02-2019
Wysoka jakość kosmetyków, świetny szampon z czarnuszki. Olejki bardzo dobrze nawilżają moją skórę, szczególnie olejek różany ma piękny zapach
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 30-01-2019
Od jakiegoś czasu systematycznie dokonuję zakupów w sklepie Afandi. Jestem mega zadowolona. Kosmetyki są bardzo wysokiej jakości z naturalnych składników. Rewelacja! Właściwie do pielęgnacji twarzy, ciała i włosów nie kupuję już kosmetyków w innych sklepach. W ostatnim zamówieniu po raz pierwszy kupiłam też olej arganowy spożywczy. Długo czekałam aż wreszcie się pojawi. Ma obłędny orzechowy posmak. Dodaję go sałatek. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jagoda K
  • Data napisania recenzji: 30-01-2019
To już moje kolejne zakupy w sklepie. Oleje bardzo dobrej jakości, wspaniale sprawdzają się zamiast kremów na twarz i ciało, również włosy. Każdy olejek pięknie pachnie i super się wchłania i co najważniejsze nie uczula!!! Polecam bo zakupy w sklepie są przyjemnością.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grazyna
  • Data napisania recenzji: 27-01-2019
Znalazlam w sklepie Afandi Oriental Dream wspaniale kosmetyki, dzięki którym poczułam się swietnie, Szczególnie olejki sprawily mój dobry odbior. Skora po ich zastosowaniu stala się doskonalsza i mlodsza, Inne produkty ,a zwłaszcza perfumy oraz kosmetyki do makijażu to lepsza jakość w kosmetologii. Polcam innym Paniom - spróbujcie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: WSSD Anna
  • Data napisania recenzji: 25-01-2019
Polecam!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 25-01-2019
Regularnie korzystam z zakupów i polecam innym. Profesjonalna i szybka obsługa oraz doradztwo przy doborze produktów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 18-01-2019
Kosmetyki świetne, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 03-01-2019
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów. polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 02-01-2019
Świetny sklep , genialne kosmetyki Polecam :))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 02-01-2019
Polecam gorąco!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosława
  • Data napisania recenzji: 31-12-2018
Polecam sklep zdecydowanie. Produkty bardzo dobre i świeże.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 27-12-2018
Doskonały sklep ze świetnymi produktami.Moje suche,kręcone włosy odżyły po olejku aloesowym i szamponie,teraz są miękkie i ładnie się układają.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 23-12-2018
Bardzo fajny sklep , kupuje się bez problemu. Jestem ogromnie zadowolona z produktów. Polecam :))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 21-12-2018
Bardzo fajny sklep, korzystne oferty, sympatyczna i mila właścicielka. Polecam sklep i produkty.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 21-12-2018
Realizacja zakupów natychmiastowa. Produkty pierwszej klasy. Polecam sklep" Afandi" wszystkim osobom, które są zauroczone orientem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Żanna
  • Data napisania recenzji: 21-12-2018
Jestem zadowolona z jakości produktów, jak również z informacji jakie uzyskałam o produktach na mailowe zapytanie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARIA
  • Data napisania recenzji: 20-12-2018
Jestem b. zadowolona z zakupów, jakości kosmetyków oraz szybkiej dostawy!!!!! Pozdrawiam serdecznie!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 20-12-2018
Ogromny wybór różnych kosmetyków, bardzo miła i fachowa obsługa. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 19-12-2018
jestem bardzo zadowolona z dostawy i produktow
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 18-12-2018
Polecam bardzo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 17-12-2018
Zakupy w tym sklepie to wielka przyjemność..
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: katarzyna
  • Data napisania recenzji: 13-12-2018
Bardzo jestem zadowolona z produktów, jak i z szybkiego sposobu ich doręczania.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 12-12-2018
Kontakt z właścicielką bezproblemowy, jakość kosmetyków z najwyższej półki, bardzo szybka dostawa, polecam serdecznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 10-12-2018
Olejek arganowy poprawił stan mojej cery, dodaję go do maseczek oraz nakładam na noc.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Nina
  • Data napisania recenzji: 08-12-2018
Zakupy u Pani Eweliny to przyjemność a produkty są przedniej jakości :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 07-12-2018
Zakupy w ulubionym sklepie internetowym jak zwykle udane. Polecam innym
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 07-12-2018
Produkty bardzo dobrej jakosci, dostawa szybka, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 06-12-2018
świetny sklep,dokładne informacje o produktach bardzo ułatwiają wybór,szybka realizacja .Produkty są takie jak w opisie.Polecam serdecznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 06-12-2018
Kosmetyki dostępne w sklepie Afandi Oriental Dream są rewelacyjne, przede wszystkim nie uczulają wrażliwej skóry. Śmiało mogę powiedzieć, że zakupy tutaj to prawdziwa przyjemność. Pozdrawiam serdecznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 06-12-2018
Kolejne udane zakupy. Poleciłam już kilku osobom i będę to nadal robiła. Uwielbiam różany olejek, zakochałam się w różanym perfumie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 06-12-2018
Polecam zarówno sklep, jaki cudowne kosmetyki.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magda Lucyna
  • Data napisania recenzji: 01-12-2018
Super sklep, świetne produkty, profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 25-11-2018
Kupuję produkty od kilku lat. Są zawsze doskonałej jakości i o długim okresie przydatności. Świetnie sprawdzają się w codziennej pielęgnacji twarzy i ciała. Właścicielka, Pani Ewelina, zawsze doradzi jaki kosmetyk jest najbardziej właściwy do mojej skóry. Obsługa rzetelna, realizacja zamówienia bardzo szybka. Polecam i zachęcam wszystkich do dokonywania zakupów w sklepie AFANDI.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 23-11-2018
Przesyłka dotarła bez jednego produktu, odrazu zadzwoniłam i za dwa dni miałam brakującą rzecz u siebie !!! Miłe zaskoczenie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 19-11-2018
Jakość produktów pierwsza klasa zarówno olejeki(mój ulubiony to arganowy) jak i perfumy czy kohl do makijażu... Jestem zachwycona. Naprawdę polecam zakupy w sklepie Afandi Oriental Dream, bo każdy może znaleźć coś dla siebie...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 15-11-2018
Szybka przesyłka, produkty bardzo dobre dla mojej skóry. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 10-11-2018
Polecam serdecznie wszystkim! zarówno ze względu na jakość kosmetyków, które są zarazem bardzo wydajne i dają efekty nie raz już po kilku użyciach (np. olejek szafranowy na trądzik), jak i samą właścicielkę. Pani Ewelina zna się na rzeczy, jest bardzo pomocna i zawsze podpowie. Jestem bardzo zadowolona i z pewnością sklep zyskał kolejną stałą klientkę:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 09-11-2018
Wszystko super, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

ODBIERZ PREZENT: E-BOOK "6 SEKRETÓW URODY MAROKANEK"

Jak otrzymać e book ?
Podaj swój e mail, imię i kliknij w "Pobieram e-booka", a natymiast wyślę Ci e-book.
W moim e-booku odkryjesz 6 wyjątkowych Sekretów Urody Marokanek, które osobiście odkryłam w Maroku i które pomogą Ci mieć:
  • młodą i promienną cerę
  • lśniące i zdrowe włosy
  • piękny biust
  • jedwabistą skórę
  • tajemnicze i uwodzicielskie spojrzenie
Twój e mail służy jedynie do mojej korespondencji. Tak samo jak Ty nie lubię spamu. Będę wysyłać Ci tylko wartościowe informacje. Zawsze możesz wypisać się z listy.
Twoje imię
Adres email