wyszukiwanie zaawansowane

Afandi Oriental Dream

100% oryginalne i naturalne kosmetyki
z Maroka i innych krajów arabskich

Przyjmujemy również
zamówienia telefonicznie:
+48 888 421 995
Przesyłka GRATIS od 300zł
dotyczy zamówień z przedpłatą na konto
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Kategorie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: RENATA BIENIEK
  • Data napisania recenzji: 21-06-2016
Wszystko zgodnie, sprawnie, bardzo POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra Jędrzejczak
  • Data napisania recenzji: 21-06-2016
Nie mogłam zapłacić karta kredytowa i musiałam zrobic przelew. Ale poza tym wszystko było w porządku - szybka dostawa, kosmetyki bardzo dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona i jest duże prawdopodobieństwo, ze zrobię tu jeszcze zakupy!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: dorota koziol
  • Data napisania recenzji: 20-06-2016
Szybko, sprawnie, sklep godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Milena Wesołowska
  • Data napisania recenzji: 12-06-2016
Kosmetyki rewelacyjne, kontakt ze sprzedającym również.Szczerze polecam i juz zastanawiam się nad złożeniem kolejnego zamówienia.Pozdrawiam serdecznie :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Halina Zarubajko
  • Data napisania recenzji: 09-06-2016
Polecam wszystkim ten sklep. Bardzo szybka dostawa towaru. Zamówiony olejek jest doskonałej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena Konopka-Bajewska
  • Data napisania recenzji: 08-06-2016
Kupiłam w sklepie kohl do oczu i olejek marchewkowy do ciała. Stosowanie kohlu wymaga trochę wprawy, ale jeśli umiejętnie się go użyje to efekt wow jest :) jeśli chodzi o olejek to zabarwia skórę na piękny kolor :) obsługa sklepu bez zarzutu a i czas dostawy bardzo krótki. Jednym słowem polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jadwiga Adamiak
  • Data napisania recenzji: 08-06-2016
Zakupy w tym sklepie robi się doskonale.Czas realizacji błyskawiczny,ceny produktów bardzo przyzwoite,pełna informacja o produktach.Wysyłane produkty bardzo dobrze zapakowane.Polecam zakupy w tym sklepie.Tak trzymać !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: aleksandra lenart
  • Data napisania recenzji: 08-06-2016
Jestem bardzo zadowolona z olejków , które kupiłam. Bardzo dobra jakość produktów,. szybki czas realizacji zamówienia, Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka Magryta
  • Data napisania recenzji: 07-06-2016
Zakupiłam olejki lawendowy - super sprawdzony przeciw ukąszeniom dla dzieci oraz rozgrzewający na nerwobóle, goździkowy - rewelacyjny zapach, bardzo fajnie rozgrzewający, olejek z opuncji figowej - polecam jest super szczególnie do twarzy, nie da się opisać słowami naprawdę warto go kupić, arganowy- tego nie muszę już nikomu polecać wszyscy wiedzą, że jest wspaniały do włosów i skóry. Zakupy w sklepie robię już od dłuższego czasu, w zasadzie zrezygnowałam z wszystkich kremów i balsamów oraz odżywek do włosów i używam wyłącznie olejki i kupuje je jedynie w tym sklepie i mogę polecić go z czystym sercem, nigdy się nie zawiodłam. Kontakt jest rewelacyjny, właścicielka przemiła i zawsze doradzi w kwestii doboru.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina Klimowska
  • Data napisania recenzji: 06-06-2016
tranzakcja w 100 % udana szybko sprawnie jak najbardziej polecam:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata Musiaka
  • Data napisania recenzji: 06-06-2016
Bardzo dobra jakość produktów, nigdy nic mnie nie uczuliło pomimo problematycznej cery. Pani Ewelina dba o klientów. Jestem klientką od ok 4 lat i myślę, że taki długi staż, pomimo ogromnej konkurencji na rynku, jest najlepsza reklamą dla sklepu!!! Gratulacje!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra Modrowska
  • Data napisania recenzji: 06-06-2016
dostawa, szybko i sprawnie, obsługa w sklepie na medal, czas reakcji na zapytania mailowe błyskawiczny, produkty super!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka Skraińska
  • Data napisania recenzji: 03-06-2016
zamówiłam perfumy w olejku dalal i lovely :) śliczne, utrzymujące się na skórze zapachy: pierwszy orzeźwiający i delikatny, drugi słodszy i cięższy ale oba są naprawdę ładne:) jestem bardzo zadowolona:) poprzednio kupowałam innej firmy i były w większej buteleczce ale te wydają się intensywniejsze i bardziej wydajne:) szybka realizacja zamówienia:) starannie zapakowane produkty:) polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta Pietrzak
  • Data napisania recenzji: 02-06-2016
Zakupy oceniam bardzo pozytywnie,jestem zadowolona i polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał Koziara
  • Data napisania recenzji: 30-05-2016
Szybko i bezproblemowo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: grażyna ryborz
  • Data napisania recenzji: 30-05-2016
jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów oraz z obslugi sklepu - szybki czas realizacji zamowienia, pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata Kamińska
  • Data napisania recenzji: 29-05-2016
super naturalne produkty,używam ich często i jestem bardzo zadowolona.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Halina Musioł
  • Data napisania recenzji: 27-05-2016
Swietny sklep,szybka wysylka.Serdecznie dziekuje Pani za pomoc w zakupach.Przepraszam za moja gapowatosc.To na pewno nie beda moje ostatnie zakupy u Pani.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: anna p
  • Data napisania recenzji: 25-05-2016
Towar otrzymałam zgodnie z zamówieniem, doskonale zapakowany co miało znaczenie gdyż opakowanie kosmetyków było ze szkła.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: grazyna schmidt
  • Data napisania recenzji: 24-05-2016
Jeszcze nie wypróbowałam produktów,dopiero je odebrałam,ale mam doświadczenie w stosowaniu olejków od lat. Ta oferta wygląda zachęcająco,dlatego zdecydowałam się na te produkty z wiarygodnego żródła i w takiej szerokiej ofercie.Napiszę jeszcze po zastosowaniu. Obsługa zamówienia rewelacyjna.Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena Sitek
  • Data napisania recenzji: 24-05-2016
Polecam wszystkim sklep Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka Kapanajko
  • Data napisania recenzji: 24-05-2016
wszystko przebiegło bardzo szybko
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: aneta pośpiech
  • Data napisania recenzji: 23-05-2016
uwielbiam naturalne kosmetyki dobrej jakości i nareszcie znalazłam je w waszym sklepie.olejek różany=coś cudownego,szczególnie polecam marokańską rękawice do pilingu,ciało po jej użyciu jest dobrze oczyszczone i lepiej wchłania olejki.polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław Kozłowski
  • Data napisania recenzji: 19-05-2016
Sklep bardzo profesjonalny, korzystałem już kilkakrotnie z jego usług i zarówno obsługa jak i jakość oferowanych towarów bez zarzutu. Polecam wszystkim
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: HALINA BICZEL
  • Data napisania recenzji: 18-05-2016
Kosmetyki kupuję i używam już od kilku lat, sa naprawdę dobre chociaż nie są tanie , ale warto polecam. Sklep i czas dostawy jest na wysokim poziomie. Godny polecenia co też zrobiłam , już kilka koleżanek przekonałam i też są tego samego zdania .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

ODBIERZ PREZENT: E-BOOK "6 SEKRETÓW URODY MAROKANEK"

Jak otrzymać e book ?
Podaj swój e mail, imię i kliknij w "Pobieram e-booka", a natymiast wyślę Ci e-book.
W moim e-booku odkryjesz 6 wyjątkowych Sekretów Urody Marokanek, które osobiście odkryłam w Maroku i które pomogą Ci mieć:
  • młodą i promienną cerę
  • lśniące i zdrowe włosy
  • piękny biust
  • jedwabistą skórę
  • tajemnicze i uwodzicielskie spojrzenie
Twój e mail służy jedynie do mojej korespondencji. Tak samo jak Ty nie lubię spamu. Będę wysyłać Ci tylko wartościowe informacje. Zawsze możesz wypisać się z listy.
Twoje imię
Adres email