wyszukiwanie zaawansowane

Afandi Oriental Dream

100% oryginalne i naturalne kosmetyki
z Maroka i innych krajów arabskich

Przyjmujemy również
zamówienia telefonicznie:
+48 888 421 995
Przesyłka GRATIS od 300zł
dotyczy zamówień z przedpłatą na konto
Strona główna » Opinie o sklepie

Kategorie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 29-11-2016
Polecam .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jadwiga
  • Data napisania recenzji: 27-11-2016
Bardzo profesjonalna usługa na wszystkich etapach od zamówienia do otrzymania produktów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lidia
  • Data napisania recenzji: 24-11-2016
Kosmetyki są rewelacyjne. Polecam szczególnie perfumy w olejku.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 23-11-2016
wspaniałe naturalne kosmetyki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: julita
  • Data napisania recenzji: 23-11-2016
Super, swietne produkty i szybka realizacja.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 21-11-2016
Nareszcie znalazłam kosmetyki ,które mnie nie uczulają!! :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 21-11-2016
Kosmetyki bardzo dobrej jakości i super sprawna obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: joanna
  • Data napisania recenzji: 21-11-2016
100 % pozytywnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 20-11-2016
Sklep Afandi to moje ostatnie odkrycie, produkty wysokiej jakości, polecam każdemu!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 20-11-2016
Wspaniałe produkty, miły kontakt z sprzedającym, szybkie rozwiązanie problemów. Dostawa ekspresowa. Bardzo polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: katarzyna
  • Data napisania recenzji: 16-11-2016
Jestem zadowolona z zakupów oraz szybkości, z jaką zamówienia są realizowane.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 16-11-2016
Gorąco polecam, cudowne kosmetyki, profesjonalne podejście do klienta :) pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ewa
  • Data napisania recenzji: 05-11-2016
zakup udany produkty super...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 02-11-2016
Produkty bardzo dobre jakościowo, porównywałam z innymi olejkami marokańskimi. Szybka wysyłka, tylko zmieniłabym dostawcę przesyłek. Polecam jak najbardziej:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ANNA
  • Data napisania recenzji: 30-10-2016
Polecam zakupy w sklepie AFANDI ORIENTAL DREAM. Realizacja zamówienia przebiegła bez problemów i szybko otrzymałam zakupione produkty, które są zgodne z ofertą sklepu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BEATA
  • Data napisania recenzji: 29-10-2016
Wszystkim polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 28-10-2016
Z olejków kupowanych w Afandi Oriental Dream korzystam już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona z efektów. Nie znalazłam lepszych produktów dla mojej skóry, która dzięki olejkom stała się gładsza, miększa i bardziej promienna. Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusława
  • Data napisania recenzji: 26-10-2016
Bardzo jestem zadowolona z jakości wszystkich produktów, które kupuję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata Wierzbicka
  • Data napisania recenzji: 22-10-2016
Bardzo miła obsługa, szybka przesyłka, towar jak oceniam bardzo dobrej jakości. Olejek różany pięknie pachnie, używany do masażu twarzy łatwo się wchłania, a glinkę stosuję jako sciagającą maseczkę oraz jako sypki puder do makijarzu.. dla mnie świetne produkty.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 21-10-2016
To moja kolejna opinia. Kosmetyki super, nie znam lepszych. Czas realizacji, obsługa klienta bez zarzutów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela Strojny
  • Data napisania recenzji: 21-10-2016
Błyskawiczna wysyłka i produkt w 100% zgodny z opisem - czysta przyjemność :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 18-10-2016
Bardzo dobra jakość produktów. Szybki czas realizacji zamówienia. Polecam ten sklep każdemu , kto ceni kosmetyki naturalne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BOŻENA
  • Data napisania recenzji: 17-10-2016
GORĄCO POLECAM! SZYBKO I SPRAWNIE
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata Pławecka
  • Data napisania recenzji: 17-10-2016
Szybka wysyłka. Bardzo zadowolona z zakupu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna Budzyńska
  • Data napisania recenzji: 11-10-2016
Zakupione produkty - olejek i szampon - -są bardzo dobrej jakości, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona Zelazek
  • Data napisania recenzji: 10-10-2016
Od dluzszego czasu dokonuje zakupow w sklepie Afandi Oriental Dream. Jestem bardzo zadowolona z jakosci produktow i obslugi klienta.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 09-10-2016
Jestem bardzo zadowolona z szybkie obsługi i dostawy. Towar bardzo dobrej jakości - polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 28-09-2016
Polecam! Wszystko oceniam na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolona z dotychczasowej obsługi.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 23-09-2016
Witam, szybka dostawa, kosmetyki zgodne z opinią, naprawdę uczciwy sprzedawca, polecam wszystkim .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł Leśniak
  • Data napisania recenzji: 11-09-2016
Kosmetyki bardzo dobrej jakości. Korzystanie ze sklepu łatwe i przyjemne. Zakupiony towar solidnie zapakowany. Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 09-09-2016
Pierwszy raz dokonałam zakupów w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona zarówno pod kątem jakości towaru jak i dostawy oraz kontaktu ze sklepem. Na moje zapytanie o produkcie dostałam bardzo szybko odpowiedź. Zakupiłam mydło, szampon oraz olejek do twarzy i włosów. Wszystkie produkty już wypróbowałam i mogę potwierdzić, że są naprawdę świetne. Mydło bardzo dobrze działa na problemy skórne ( jest rewelacyjne) ponadto dzięki szamponowi i olejku włosy mniej mi już wypadają ( wcześniej przed stosowaniem bardzo mocno mi wypadały ). Szczerze polecam i na pewno będę robić zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara Skwiercz
  • Data napisania recenzji: 08-09-2016
Wszystkie artykuły kupione oceniam bardzo wysoko . Są niepowtarzalne , świetnie działają . Kupowałam kosmetyki z olejkiem arganowym i perfumy dla siebie i na prezent . Nigdy nie zawiodłam się . Wszystkie produkty przejrzyście opisane , każdy może znaleźć coś dla siebie .Ostatnio kupiłam kosmetyki z czarnuszką i mam nadzieję , że też będę zadowolona . Bardzo serdecznie pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka Górniak
  • Data napisania recenzji: 02-08-2016
Towar prawidłowo zabezpieczony na czas transportu. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam wszystkim
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 01-08-2016
Bardzo szybka dostawa, obsługa na wysokim poziomie, towar bardzo dobrej jakości. Polecam:-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Halina Chęcińska
  • Data napisania recenzji: 31-07-2016
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych kosmetyków. Pozytywnie zaskoczył mnie bardzo krótki czas realizacji zamówienia. Myślę, że w przyszłości będę częściej korzystała z bogatej oferty naturalnych olejków.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa Bujara
  • Data napisania recenzji: 28-07-2016
Szybko, spraw nie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 27-07-2016
Transakcja została zrealizowana bardzo szybko. Zdecydowałam się na zakup kosmetyków po obejrzeniu wystąpienia Pani Eweliny w "Pytaniu na śniadanie". Mam nadzieję, że stanę się stałą klientką tych kosmetyków.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BOŻENA
  • Data napisania recenzji: 23-07-2016
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi klienta polecam mocno
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BOŻENA
  • Data napisania recenzji: 21-07-2016
Jestem bardzo zadowolona zakupów szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra Kupis
  • Data napisania recenzji: 19-07-2016
Polecam zakupy kosmetyków nie ze względu na jakość obsługi chociaż jest bez zarzutów czy ceny produktów ale przede wszystkim ze względu na jakość produktów. Odkąd poznałam kremy i zwłaszcza cudowny olejek arganowy /od wycieczki do Maroka 4 lata temu/ nie przestaję ich stosować. Moim zdaniem tylko czas realizacji zamówienia mógłby być szybszy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna Zwolińska
  • Data napisania recenzji: 17-07-2016
Jestem bardzo zadowolona z szybkiej i bezproblemowej dostawy zamówionych produktów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: lidia Rylska
  • Data napisania recenzji: 12-07-2016
Towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam towary.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara Tuła
  • Data napisania recenzji: 11-07-2016
Bardzo profesjonalna obsługa, kosmetyki I klasa! Jestem klientką od kilku lat, sklep polecam wszystkim znajomym.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna Korneluk
  • Data napisania recenzji: 09-07-2016
Zakupy, których dokonanałam już drugi raz są rewelacyjne.Polecam i jeszcze tu wrócę. Joanna
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta Michalczyszyn
  • Data napisania recenzji: 08-07-2016
Polecam.Olejki są cudne.Napewno jeszcze skożystam nie raz.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina Grzesik
  • Data napisania recenzji: 06-07-2016
Kolejne zakupy w sklepie i ogromny sukces! Przemiła obsługa, otrzymuję odpowiedzi na każde pytanie. Bogaty asortyment, w 100% oryginalne i naturalne kosmetyki! Transakcja na najwyższym poziomie! Sklep Casablanca jest dla mnie numerem jeden! Fantastyczne mydła, olejki, kremy. Polecam każdemu, kto ceni kosmetyki naturalne, bez żadnej chemii! W żadnej drogerii, w żadnym sklepie nie dostanę takich kosmetyków, jakie są tutaj! Najlepszy sprzedawca! Najlepszy sklep! Najlepszy asortyment! Powracam tutaj regularnie! Dzięki Afandi Oriental Dream, mogę poczuć w swoim domu prawdziwe Maroko!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 05-07-2016
Super kosmetyki , zapach różany jest boski !!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Antoni Zarzycki
  • Data napisania recenzji: 30-06-2016
Wszystko OK. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz Gwiaździński
  • Data napisania recenzji: 24-06-2016
Szybka i bezproblemowa obsługa. Towar zgodny z zamówieniem, krótki termin realizacji. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lucyna Czubernat
  • Data napisania recenzji: 24-06-2016
Szybko, sprawnie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

ODBIERZ PREZENT: E-BOOK "6 SEKRETÓW URODY MAROKANEK"

Jak otrzymać e book ?
Podaj swój e mail, imię i kliknij w "Pobieram e-booka", a natymiast wyślę Ci e-book.
W moim e-booku odkryjesz 6 wyjątkowych Sekretów Urody Marokanek, które osobiście odkryłam w Maroku i które pomogą Ci mieć:
  • młodą i promienną cerę
  • lśniące i zdrowe włosy
  • piękny biust
  • jedwabistą skórę
  • tajemnicze i uwodzicielskie spojrzenie
Twój e mail służy jedynie do mojej korespondencji. Tak samo jak Ty nie lubię spamu. Będę wysyłać Ci tylko wartościowe informacje. Zawsze możesz wypisać się z listy.
Twoje imię
Adres email