wyszukiwanie zaawansowane

100% oryginalne i naturalne kosmetyki
z Maroka i innych krajów arabskich

Przyjmujemy również
zamówienia telefonicznie:
+48 888 421 995
Przesyłka GRATIS od 300zł
dotyczy zamówień z przedpłatą na konto
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 03-01-2019
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów. polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 02-01-2019
Świetny sklep , genialne kosmetyki Polecam :))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 02-01-2019
Polecam gorąco!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosława
  • Data napisania recenzji: 31-12-2018
Polecam sklep zdecydowanie. Produkty bardzo dobre i świeże.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 27-12-2018
Doskonały sklep ze świetnymi produktami.Moje suche,kręcone włosy odżyły po olejku aloesowym i szamponie,teraz są miękkie i ładnie się układają.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 23-12-2018
Bardzo fajny sklep , kupuje się bez problemu. Jestem ogromnie zadowolona z produktów. Polecam :))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 21-12-2018
Bardzo fajny sklep, korzystne oferty, sympatyczna i mila właścicielka. Polecam sklep i produkty.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 21-12-2018
Realizacja zakupów natychmiastowa. Produkty pierwszej klasy. Polecam sklep" Afandi" wszystkim osobom, które są zauroczone orientem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Żanna
  • Data napisania recenzji: 21-12-2018
Jestem zadowolona z jakości produktów, jak również z informacji jakie uzyskałam o produktach na mailowe zapytanie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARIA
  • Data napisania recenzji: 20-12-2018
Jestem b. zadowolona z zakupów, jakości kosmetyków oraz szybkiej dostawy!!!!! Pozdrawiam serdecznie!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 20-12-2018
Ogromny wybór różnych kosmetyków, bardzo miła i fachowa obsługa. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 19-12-2018
jestem bardzo zadowolona z dostawy i produktow
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 18-12-2018
Polecam bardzo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 17-12-2018
Zakupy w tym sklepie to wielka przyjemność..
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: katarzyna
  • Data napisania recenzji: 13-12-2018
Bardzo jestem zadowolona z produktów, jak i z szybkiego sposobu ich doręczania.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 12-12-2018
Kontakt z właścicielką bezproblemowy, jakość kosmetyków z najwyższej półki, bardzo szybka dostawa, polecam serdecznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 10-12-2018
Olejek arganowy poprawił stan mojej cery, dodaję go do maseczek oraz nakładam na noc.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Nina
  • Data napisania recenzji: 08-12-2018
Zakupy u Pani Eweliny to przyjemność a produkty są przedniej jakości :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 07-12-2018
Zakupy w ulubionym sklepie internetowym jak zwykle udane. Polecam innym
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 07-12-2018
Produkty bardzo dobrej jakosci, dostawa szybka, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 06-12-2018
świetny sklep,dokładne informacje o produktach bardzo ułatwiają wybór,szybka realizacja .Produkty są takie jak w opisie.Polecam serdecznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 06-12-2018
Kosmetyki dostępne w sklepie Afandi Oriental Dream są rewelacyjne, przede wszystkim nie uczulają wrażliwej skóry. Śmiało mogę powiedzieć, że zakupy tutaj to prawdziwa przyjemność. Pozdrawiam serdecznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 06-12-2018
Kolejne udane zakupy. Poleciłam już kilku osobom i będę to nadal robiła. Uwielbiam różany olejek, zakochałam się w różanym perfumie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 06-12-2018
Polecam zarówno sklep, jaki cudowne kosmetyki.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magda Lucyna
  • Data napisania recenzji: 01-12-2018
Super sklep, świetne produkty, profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 25-11-2018
Kupuję produkty od kilku lat. Są zawsze doskonałej jakości i o długim okresie przydatności. Świetnie sprawdzają się w codziennej pielęgnacji twarzy i ciała. Właścicielka, Pani Ewelina, zawsze doradzi jaki kosmetyk jest najbardziej właściwy do mojej skóry. Obsługa rzetelna, realizacja zamówienia bardzo szybka. Polecam i zachęcam wszystkich do dokonywania zakupów w sklepie AFANDI.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 23-11-2018
Przesyłka dotarła bez jednego produktu, odrazu zadzwoniłam i za dwa dni miałam brakującą rzecz u siebie !!! Miłe zaskoczenie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 19-11-2018
Jakość produktów pierwsza klasa zarówno olejeki(mój ulubiony to arganowy) jak i perfumy czy kohl do makijażu... Jestem zachwycona. Naprawdę polecam zakupy w sklepie Afandi Oriental Dream, bo każdy może znaleźć coś dla siebie...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 15-11-2018
Szybka przesyłka, produkty bardzo dobre dla mojej skóry. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 10-11-2018
Polecam serdecznie wszystkim! zarówno ze względu na jakość kosmetyków, które są zarazem bardzo wydajne i dają efekty nie raz już po kilku użyciach (np. olejek szafranowy na trądzik), jak i samą właścicielkę. Pani Ewelina zna się na rzeczy, jest bardzo pomocna i zawsze podpowie. Jestem bardzo zadowolona i z pewnością sklep zyskał kolejną stałą klientkę:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 09-11-2018
Wszystko super, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grazyna Werblinska Demnicka
  • Data napisania recenzji: 08-11-2018
jestem nowa ale juz jestem zachwycona panstwa kosmetykami mam nadzieje ze rowniez w przyszlosci beda w takiej jakosci. bardzo serdecznie pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 07-11-2018
Super produkty polecam.Szybka wysyłka i czysta natura.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 06-11-2018
Zakupy robiłam pierwszy raz. Jestem zadowolona z dostawy i produktów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 05-11-2018
Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 01-11-2018
Jestem bardzo zadowolona ze sklepu, szybka dostawa, kontakt z p. Ewelina doskonały, a kosmetyki nie mają sobie równych. Jak dla mnie rewelacja polecam wszystkim:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 30-10-2018
Szybka realizacja, zamówienia, dobra informacja o przebiegu transakcji i informacja o produkcie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 25-10-2018
Wszystko w najlepszym porządku. Szybko, sprawnie - polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 23-10-2018
Jest super. Piękna właścicielka i jej niesamowity profesjonalizm sprawiają, że przenosisz się w niesamowity świat marokańskich klimatów zapachowych.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 19-10-2018
Zakupy w tym sklepie to prawdziwa przyjemność. Bardzo szybka realizacja zamówienia, doskonała jakość kosmetyków, gwarancja uzyskania porady - to wszystko sprawia, że chce się wrócić do sklepu po następne zakupy. Polecam zarówno sklep, jak i dostępne kosmetyki, które są ucztą dla ciała.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 19-10-2018
Jak zawsze: towar zgodny z oczekiwaniami, dobrej jakości, sprawna wysyłka. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożenna
  • Data napisania recenzji: 17-10-2018
Polecam sklep, bogaty asortyment, profesjonalne doradztwo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 15-10-2018
Pełen profesjonalizm. Szybka realizacja i wysyłka zmówienia. Bezproblemowy kontakt. sklep godny polecenia. Produkty jakich nie znajdziecie w drogerii. Na szóstkę z plusem:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aniela
  • Data napisania recenzji: 14-10-2018
Bardzo lubię zamawiać różne kosmetyki z Maroka , oczywiście tylko w sklepie u Pani Eweliny . W moim sprawdzonym sklepie Afandi :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 12-10-2018
Polecam zakupy w sklepie Afandi Oriental Dream ze względu na wiele pozytywnych aspektów: szybka realizacja zamówienia, jakość produktów bardzo dobra. Najważniejsze, że możemy korzystać z bogactw natury, które nam ten sklep oferuje. Jestem zadowolona i zachęcam innych do zakupów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Helena
  • Data napisania recenzji: 08-10-2018
Polecam sklep Afandi, produkty są bardzo dobre . Z Panią Eweliną jest bardzo dobry kontakt, jest wspaniałą osobą. Posiada dużą wiedzę na temat kosmetyków. Wielka przyjemność robić zakupy w sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 03-10-2018
Zakupy jak zawsze przebiegły sprawnie i profesjonalnie kosmetyki bardzo dobrej jakości.Polecam cała serie różana; olejek, wodę różana oraz krem, skóra twarzy po ich stosowaniu jest delikatna pełna blasku i dobrze odżywiona .Ostatnio zakupiłam olejek ogórkowy który zamierzam przetestować.Nie wspomnę już o kremie z awokado który tez jest rewelacyjny i białej glince super .BARDZO POLECAM PRODUKTY SĄ WYSOKIEJ JAKOŚCI.POZDRAWIAM.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 01-10-2018
Cudny olejek różany i śliczne różane perfumy! Kolejne i na 100% nie ostatnie zakupy. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 26-09-2018
Super -polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 24-09-2018
Robię zakupy w tym sklepie po raz kolejny, jestem bardzo zadowolona olejki na mojej skórze się sprawdzają i pięknie pachną. Gorąco polecam produkty i sklep :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

ODBIERZ PREZENT: E-BOOK "6 SEKRETÓW URODY MAROKANEK"

Jak otrzymać e book ?
Podaj swój e mail, imię i kliknij w "Pobieram e-booka", a natymiast wyślę Ci e-book.
W moim e-booku odkryjesz 6 wyjątkowych Sekretów Urody Marokanek, które osobiście odkryłam w Maroku i które pomogą Ci mieć:
  • młodą i promienną cerę
  • lśniące i zdrowe włosy
  • piękny biust
  • jedwabistą skórę
  • tajemnicze i uwodzicielskie spojrzenie
Twój e mail służy jedynie do mojej korespondencji. Tak samo jak Ty nie lubię spamu. Będę wysyłać Ci tylko wartościowe informacje. Zawsze możesz wypisać się z listy.
Twoje imię
Adres email