wyszukiwanie zaawansowane

Afandi Oriental Dream

100% Oryginalne i Naturalne Kosmetyki
z Maroka, Krajów Arabskich i Innych Zakątków Świata

Przyjmujemy również
zamówienia telefonicznie:
+48 888 421 995
Przesyłka GRATIS od 300zł
dotyczy zamówień z przedpłatą na konto
Strona główna » Opinie o sklepie

Kategorie

Mam Dla Ciebie PREZENT

  • reklama

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 03-04-2021
Dwa tygodnie to jednak za malo zeby ocenic kosmetyki nie mniej jednak zauroczyly mnie oleje i wierze w ich wspaniale wlasciwosci. Olej z czarnuszki w moim przypadku idealny do olejowania wlosow , olejek arganowy uzywam pod oczy i na dekold poniewaz wlosy mi sie od niego bardzo elektryzuja ale tak bylo zawsze. Mam cere mieszana ze strefa T ( dojrzalą niestety tak juz chyba musze powiedziec :( ) i po uzyciu olejkow na twarz bardzo mnie wysypalo ale moze powodem bylo cos innego wiec teraz powolutku zaczynam wprowadzac ponownie. Maseczka z glinki czerwonej i ziolowa Neem Tone bardzo fajne w proszku do samodzielnego rozrobienia czuc ze nie ma tam zadnych chemicznych dodatkow ale na efekty trzeba jak zawsze poczekac i byc systematycznym. Perfumy cudowne , zapach w olejku fantastycznie utrzymuje sie na skorze.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 03-04-2021
W bardzo krótkim czasie stałam się wielką fanką proponowanych kosmetyków. Zapachy są olśniewające, olejki i maski dają natychmiastowy efekt. Dla mnie to inny wymiar dbania o ciało......w sumie duszę też.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 01-04-2021
Obsługa sklepu super produkt znakomity polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 31-03-2021
Cudowne produkty!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 25-03-2021
Polecam Sklep i towar. Mega szybko, super produkt oraz jako dodatek kupon rabatowy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 24-03-2021
Sklep godny zaufania. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 23-03-2021
Świetne produkty, systematycznie wracam na kolejne zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 22-03-2021
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Afandi, kupuje nie tylko dla siebie ale również na prezenty, co w obecnej sytuacji pandemicznej bardzo ułatwia wybór i dostawa. Nie muszę "biegać" po sklepach. Same produkty są dobrej jakości, oryginalne i naprawdę niezbędne w pielęgnacji skóry czy włosów np. krem intensywnie nawilżający a bez naturalnej wody różanej nie wyobrażam sobie codziennej pielęgnacji twarzy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MAGDALENA
  • Data napisania recenzji: 21-03-2021
Szybka realizacja zamówień i bdb jakość produktów, nie próbowałam jeszcze wszystkich, które kupiłam (4 oleje, woda różana, perfumy) ale zaczęłam stosować olejek szafranowy, po użyciu którego skóra jest miękka, napięta, gładka a cienie pod oczami stają się mniej widoczne, oraz Perfumy w olejku Royal Amber - rewelacja, bardzo mi się podoba ten zapach i jest trwały. Wiadomo, że po jednym, czy dwóch użyciach cudów nie ma, trzeba zachować konsekwencję w stosowaniu kremu czy olejku, dać sobie SZANSĘ na zadbaną skórę a efekty miło nas zaskoczą. W samym Maroko jeszcze nie byłam, jedynie w sąsiadujących krajach (Tunezja, Egipt) oraz zwiedziłam praktycznie całą Europę południową i wiem, że naturalne kosmetyki produkowane w rodzimych krajach są fantastyczne, skuteczne, znakomite pod względem jakości, zawsze z podróży przywoziłam torbę prezentów (kosmetyki czy art. spoż. charakterystyczne dla danego kraju), dlatego tym bardziej cieszę się, że mamy możliwość wypróbować i zakupić czy skonsultować przed zakupem z Panią Eweliną tyle wspaniałych "cudów", które dla nas, kobiet, są szczególne ważne, ponieważ każda z nas pragnie czuć się piękna, wyjątkowa i atrakcyjna. A Afandi Oriental Dream pomaga zrealizować nasze marzenia o Pięknie. Polecam serdecznie! Jedyne, co bym zmieniła, czy dodała, to dla osób, które kupują perfumy, dokładałabym próbki innych perfum, abyśmy poznały te fantastyczne, wyjątkowe nuty zapachowe.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 21-03-2021
Kosmetyki najwyższej jakości Szybka dostawa Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 17-03-2021
Bardzo dobre produkty, realizacja zamówień bezproblemowa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 17-03-2021
Produkty bardzo dobre .krem rozany bardzo delikatny .szybko sie wchłania i ma delikatny zapach róży. Naprawde polecam bo jestem alergikiem .wiec nic nie uczula co dowodzi ze naprawde nie ma tam szkodliwej chemi .olejki wydajne .naturalne .perfumy dlugo sie utrzymują na skorze i ladnie pachną .zapachy typowe dla krajów orientu .Dla mnie troche na początku wydawaly sie ciężkie .ale nuty zapachwe z czsem sie rozwijają i po jakimś czasie nie wydaja się ciężkie. Zepewne wrócę do tych produktów .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 17-03-2021
Dobrych kosmetyków do makijażu oczu szukałam od czasu mojego pobytu w Egipcie. I ten sklep jest pierwszym miejscem w Polsce, gdzie można je kupić. Znów mogę malować oczy i nie odczuwać ich pieczenia po godzinach spędzonych przed monitorem. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 15-03-2021
Przesyłka szybka, sprawna, zgodna ze zleceniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patrycja
  • Data napisania recenzji: 11-03-2021
Pełne informacje o produkcie i o tym jak go używać- super :) ! Szybki czas wysyłki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dąbrówka
  • Data napisania recenzji: 10-03-2021
Super sklep! Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lidia
  • Data napisania recenzji: 09-03-2021
Kupiłam perfumy w olejku ROYAL AMBER. Jestem zachwycona. Zapach jest obłędny i utrzymuje się przez cały dzień. Już nie liczę osób, które pytają czym pachnę. Serio! :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sklep DUET (Agnieszka Tymińska
  • Data napisania recenzji: 04-03-2021
Z produktów które zakupiłam w tym sklepie jestem zadowolona. Sklep Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Eugeniusz
  • Data napisania recenzji: 03-03-2021
Polecam sklep z uwagi na unikatowe produkty, sprawna obsługę i przyzwoite ceny. Jedynie czego można by sobie życzyć, to próbki zapachów, gdyż opis zapachu, nigdy nie odda wrażeń zmysłu powonienia.
Odpowiedź sklepu:
Próbki są dostępne na życzenie Klienta :) Taką prośbę należy wpisać przy składaniu zamówienia :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 03-03-2021
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Produkt doskonałej jakości- napewno jeszcze wrócę,aby zrobić kolejne zakupy. Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 03-03-2021
Wszystko sprawnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 02-03-2021
:)))))))))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 01-03-2021
Super sklep. Bardzo POLECAM. Przejrzysta strona internetowa, trafnie z esencją opisane produkty, produkty bardzo wysokiej jakości. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Zamówione produkty odbierałam osobiście - niesamowicie serdeczna obsługa ale to co najważniejsze profesjonalna - odpowiedź na pytania, podpowiedź - widać, że Pani Ewelina zna się na produktach, które ma w swojej ofercie. Pełne zaangażowanie - zainteresowanie potrzebami i problemami.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 01-03-2021
Produkty bardzo dobrej jakości, dostawa szybka, żadnych problemów. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 28-02-2021
Świetny kontakt i cudowne produkty. Bardzo polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Violetta
  • Data napisania recenzji: 28-02-2021
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie - duży wybór, każdy znajdzie coś odpowiedniego. Naturalne, nieuczulające kosmetyki, bardzo skuteczne w pielęgnacji, przystępne ceny. W zupełności spełniają moje oczekiwania - codzienna pielęgnacja stała się dzięki nim przyjemnością, a świadomoś ć, że nie zawierają parabenów daje skórze namacalne poczucie bezpieczeństwa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: GRAZYNA
  • Data napisania recenzji: 26-02-2021
Mega zadowolona z zakupów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 26-02-2021
Produkty, które zamówiłam tj olejek z opuncji figowej, olejek musztardowy są świetne i wydajne. Perfumy waniliowe w kremie delikatne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 25-02-2021
Sklep z dobrymi, naturalnymi kosmetykami. Obsługa pierwsza klasa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Róża
  • Data napisania recenzji: 25-02-2021
Uwielbiam Cudowne produkty pielęgnujące ciało
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Eduard
  • Data napisania recenzji: 23-02-2021
Zbraknęło mi myła z olejem bobkowym i było by nie źle gdyby były aromaty dla domu i dezodoranty
Odpowiedź sklepu:
Aromaty do domu jak dyfuzory zapachowe i świece sojowe już są dostępne :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 22-02-2021
Ekspresowa dostawa, produkty bardzo dobrej jakości, zgodne z opisem. To już moje kolejne zakupy i nadal jestem bardzo zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesława
  • Data napisania recenzji: 21-02-2021
Super sklep. Produkty godne polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Eugeniusz
  • Data napisania recenzji: 16-02-2021
Zakupy w Afandi to czysta przyjemność: bardzo dobrej jakości towar, szybka dostawa, ")' Problemów! Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 14-02-2021
Realizacja zamówienia bardzo szybka, efekty jeszcze niewidoczne, za krótki czas stosowania, ale na pewno wrócę na ponowne zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 13-02-2021
Kolejne zakupy dotarły do mnie. Otrzymane produkty potwierdzają moja opinię tak o sklepie jak i ofercie i jakości proponowanych artykułów. Niezmiennie mamy tutaj do czynienia z wysoką jakości obsługi klienta oraz wysoka jakością oferowanych produktów. Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 07-02-2021
Jak miło tu wrócić. Paczka przyszła w krótszym czasie niż się spodziewałem, bałem się, że mi ucieknie z paczkomatu. Zawartość przesyłki pachnąca, śliczna, bezpiecznie zapakowana. Będę tu wracał, ciepło i serdeczność relacji uzależnia :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ANNA
  • Data napisania recenzji: 04-02-2021
Produkty bardzo dobrej jakości z naturalnych składników ja osobiście nie wyobrażam sobie stosowania innych gdyż mam bardzo wrażliwą skórę twarzy i tylko te kosmetyki mnie nie uczulają bardzo gorąco polecam .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 02-02-2021
Jestem bardzo zadowolona, produkty wysokiej jakości, miła, sprawna obsługa.Były to pierwsze, ale na pewno to nie jedyne zakupy u Państwa Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: katarzyna
  • Data napisania recenzji: 29-01-2021
Jak zwykle super - polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 27-01-2021
Jestem bardzo zadowolona z jakości otrzymanych produktów, polecam wszystkim
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Henryk
  • Data napisania recenzji: 25-01-2021
Bardzo mila obsluga krotki czas realizacji polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Angelika
  • Data napisania recenzji: 25-01-2021
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem polecam każdemu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: jolanta
  • Data napisania recenzji: 20-01-2021
Jestem bardzo zadowolona z zakupow w sklepie Afandi, polecam wszystkim zainteresowanym. Jola
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Eugeniusz
  • Data napisania recenzji: 20-01-2021
Ciekawe i unikatowe towary, bardzo dobra komunikacja ze sklepem. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Julia
  • Data napisania recenzji: 19-01-2021
super, szybko, miło,profesjonalnie....................
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 19-01-2021
Zakup Kajala czyli kredki arabskiej, to był strzał w dziesiątkę. Moje oczy nabrały blasku, świeżości a ich błękit jest jeszcze bardziej wyrazisty. Przysyłka przyszła bardzo szybko. Jestem mega zadowolona. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 18-01-2021
bardzo szybka wysyłka, zakupiłam krem z opuncji, krem z olejkiem ze słodkich migdałów i cytrynowy, wszystkie są super szybko się wchłaniają, skóra jest gładsza i młodsza ; szampon z czarnuszki jest tez super, włosy w dotyku są jakby nawilżone; woda różana - po przemyciu twarzy skóra jest bardzo gładka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karina
  • Data napisania recenzji: 18-01-2021
Obsługa extra! produkty najwyższej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 18-01-2021
Profesjonalna obsługa i produkty wysokiej jakość. Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

ODBIERZ PREZENT: E-BOOK "6 SEKRETÓW URODY MAROKANEK"

Jak otrzymać e book ?
Podaj swój e mail, imię i kliknij w "Pobieram e-booka", a natymiast wyślę Ci e-book.
W moim e-booku odkryjesz 6 wyjątkowych Sekretów Urody Marokanek, które osobiście odkryłam w Maroku i które pomogą Ci mieć:
  • młodą i promienną cerę
  • lśniące i zdrowe włosy
  • piękny biust
  • jedwabistą skórę
  • tajemnicze i uwodzicielskie spojrzenie
Twój e mail służy jedynie do mojej korespondencji. Tak samo jak Ty nie lubię spamu. Będę wysyłać Ci tylko wartościowe informacje. Zawsze możesz wypisać się z listy.
Twoje imię
Adres email
 
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu