wyszukiwanie zaawansowane

100% oryginalne i naturalne kosmetyki
z Maroka i innych krajów arabskich

Przyjmujemy również
zamówienia telefonicznie:
+48 888 421 995
Przesyłka GRATIS od 300zł
dotyczy zamówień z przedpłatą na konto
» Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 20-09-2017
SUPER SKLEP:)))))))))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 19-09-2017
Zakupy w tym sklepie to wielka przyjemność, pełen profesjonalizm, ważne są także wszelkie promocje.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 19-09-2017
Profesjonalna obsługa pod każdym względem,zakupy w nim to wielka przyjemność, jeszcze większa, jeśli mogę korzystać z wszelkich rabatów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 19-09-2017
Błyskawiczna wysyłka, towar dokładnie opisany, ceny produktów wysokie, rozumiem że podyktowane ich b.dobrą jakością, dlatego cieszą mnie wszelkie rabaty.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusława
  • Data napisania recenzji: 19-09-2017
Sklep działa bardzo profesjonalnie,pani Ewelina zawsze chętnie odpowiada na każde pytania i pomaga rozwiązywać problemy pielęgnacyjne skóry.Polecam gorąco i POZDRAWIAM.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 19-09-2017
Jak już napisałam: ciepło, piękno i zapachy Maroka - to coś wspaniałego. I dlatego będę tu wracać.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 19-09-2017
Wiem, że dostając paczkę od sklepu Afandi Oriental Dream na 100% nic nie ulegnie zniszczeniu w czasie transportu. Wiem też, że to, co tam znajdę, to: ciepło, piękno i zapach Maroka. Dziękuję za transakcję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 19-09-2017
Super. Kosmetyki bardzo wysokiej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: HALINA
  • Data napisania recenzji: 19-09-2017
Jak zawsze profesjonalnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 18-09-2017
Sklep jak zawsze na 6!.Produkty sa fantastyczne,mam juz ich sporo,wszystkie sa super a perfumy sa obłędne:)))))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 17-09-2017
Błyskawiczna realizacja zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 17-09-2017
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 17-09-2017
Zamówiłam perfumy arabskie i cała transakcja przebiegłega wzorowo. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 17-09-2017
Zakupiłam szampon arganowy i krem arganowy super wybór włosy są odżywione i błyszczące krem też spełnił moje oczekiwania ma lekką konsystencję ładnie się wchłania i nie podrażnia co jest dla mnie bardzo ważne.POLECAM .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 14-09-2017
Zakup udany,cena odpowiednia szybka dostawa jestem zadowolona i napewno coś jeszcze kupię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 11-09-2017
Zakupy dokonuję już kolejny raz i jestem bardzo zadowolona z jakości produktów. Szczególnie z serum arganowego do włosów. Włosy są po nim miękkie w dotyku, bardzo łatwo się rozczesują i pięknie pachną. Serum jest też bardzo wydajne. Zakupione produkty stosuję dopiero od tygodnia także na efekty trzeba trochę poczekać.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 10-09-2017
To nie były moje pierwsze zakupy w tym sklepie.Jak zwykle jestem bardzo zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 10-09-2017
Piękne zapachy, szybka dostawa, życzliwość na najwyższym poziomie. Dziękuję pięknie za transakcję. Pozdrawiam GraszkA
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 09-09-2017
Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusława
  • Data napisania recenzji: 05-09-2017
jestem zadowolona :) miła obsluga, szybka reakcja na zapytania. Dość spory wybór produktow. jestem zachwycona perfumami. Wybrałam b.delikatne. Są trwałe a ja nos ciągle pakuje w nadgarstek by nacieszyć się zachwycajacym zapachem .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 04-09-2017
Ogromna wiedza na temat sprzedawanych produktów oraz pełen profesjonalizm. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 01-09-2017
Naturalne kosmetyki , bez chemii i innych szkodliwych dodatków , które nie powodują uczulenia , są godne polecenia. Zachęcam do robienia zakupów w tym sklepie osoby w każdym wieku , bo naprawdę każdy znajdzie tu coś dla siebie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 31-08-2017
Olejek różany jest fantastyczny! Bardzo sprawdza się przy mojej naczynkowej cerze.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 31-08-2017
To już chyba moje czwarte zakupy w tym sklepie. Postanowiłam wyrazić swoją opinię na temat sklepu ponieważ ze wszystkich jestem bardzo zadowolona. Towary są zgodne z opisem , starannie zapakowane ,bardzo szybka dostawa i kontakt emaliowy . Pełen profesjonalizm w obsłudze. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 17-08-2017
Pierwszy zakup. Szybko i sprawnie. Zakupione produkty spełniają moje oczekiwania. Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 17-08-2017
Polecam serdecznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 16-08-2017
Kolejne zakupy znów udane. Tym razem zamówiłam olejki: różany i rozmarynowo-lawendowy. Oba są wyśmienite i od razu można wyczuć naturalny zapach a nie jak w olejkach konkurencji, która dodaje tylko aromaty, które nic nie mają wspólnego z naturalnymi. Po miesięcznych zastosowaniu olejku różanego widać spore różnice: skóra jest pięknie wygładzona, drobne krostki znikły. Natomiast olejek rozmarynowo-lawendowy daje świetne efekty nie tylko przy masażu stóp, polecam do masażu relaksacyjnego i przeciwbólowego np.całych pleców oraz masażu powięzi. Odstrasza również uporczywe owady. Przygotowuję już listę kolejnych zakupów. Sklep i doradztwo na super poziomie. Polecam każdemu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: EWELINA
  • Data napisania recenzji: 16-08-2017
Profesjonalne podejście do klienta. Szybka wysyłka i dostawa (moje zamỏwienie było realizowane poza granicami kraju).Towar zgodny w 100%. Jestem mega zadowolona i jak najbardziej polecam zakupy w sklepie Afandi.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Malwina
  • Data napisania recenzji: 15-08-2017
Szybka i bezproblemowa wysyłka, produkty zgodne z opisem, wysokiej jakości. Super, bardzo polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 14-08-2017
Super sklep! Polecam zakupy , a sama na pewno będę tutaj kupować ! Mialam przyjemność rozmawiac z Pania Ewelina- przesympatyczna osoba!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 11-08-2017
super jestem zadowolonona. :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 11-08-2017
Najwyższa jakość obsługi i produktów. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 11-08-2017
Polecat zakupy w tym sklepie,dostawa błyskawiczna,zamówiiłam olejek różany i wazeline różaną, jestem bardzo zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 09-08-2017
Wszystko w idealnym porządku. POLECAM.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 08-08-2017
Bardzo gorąco polecam zakupy w Afandi !!! natrafiłam na sklep przypadkowo szukając czegoś nowego i wyjątkowego. Bardzo szybki i dobry kontakt ze sprzedawcą! Osobiście zakupiłam KAJAL HASHMI i KOHL, KAJAL DO OCZU. Jest to coś czego szukałam przez wiele lat. Pięknie podkreślone oczy, wyraziste spojrzenie....żadna kredka czy eyeliner nie dorówna tym produktom według mnie. Makijaż wygląda świeżo przez bardzo długi czas. Zero poprawek! W bardzo szybki sposób można się nauczyć wykonywania makijażu tymi produktami. Dodatkowo zakupiłam NATURALNĄ HENNĘ BRĄZOWĄ DO TATUAŻU. Nakładanie jej wymaga dużo cierpliwości i precyzji. Ale efekt końcowy jest naprawdę ciekawy . Niektórych może przerazić kolor jest on na początku rudy ale z czasem ciemnieje. Mi osobiście ten kolor nie przeszkadza mimo, iż jestem zwolenniczką czerni :) koronkowe wzory itp. wyglądają naprawdę zjawiskowo na dłoniach czy stopach :) To na pewno początek mojej przygody z AFANDI ! :) Pozdrawiam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dobrosława
  • Data napisania recenzji: 07-08-2017
Szybka i bezproblemowa transakcja, produkt bez zastrzeżeń i miła obsługa. Serdecznie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 06-08-2017
Zrobiłam cudowne zakupy. Jestem bardzo zadowolona. Właśnie weszłam na stronę Pani Eweliny aby ponownie zakupić kolejne olejki i przecudowną wodę różaną.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 04-08-2017
Wszystko super w sklepie Afandi:)Mam juz kilka produktow,z kazdego jestem super zadowolona,olejki sa cudowne,mam marchewkowy,ktory poprawil mi cere,arganowy,lawendowy stosuje do kapieli po ciezkim dniu-cudo,jojoba wyleczyl mi krostki z twarzy. Perfumy sa cudne:)Zamowilam ostatnio moim rodzicom i tez sa super zadowoleni z perfum.Male cudenka a tyle radosci i kazdy pachnie wyjątkowo:)))Cieszę sie,ze przypadkowo natrafilam na sklep Afandi,ktoremu bede juz zawsze wierna.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 03-08-2017
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych olejków. Szybka wysyłka, buteleczki porządnie zapakowane, pełen profesjonalizm w obsłudze klienta. Oczywiście bardzo polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 31-07-2017
bardzo dobry sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 31-07-2017
Polecam serdecznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 28-07-2017
wszystko zgodne z opisem perfumy męskie rewelacja
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Klaudia
  • Data napisania recenzji: 28-07-2017
Wysoka jakość produktów i szybka realizacja zamówień. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 28-07-2017
Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie Afandi. Kupując tutaj mamy pewność, że olejki są oryginalne, o co trudno w dzisiejszych czasach. Jeśli nie wiemy który olejek będzie dla nas odpowiedni, Pani Ewelina zawsze przychodzi z pomocą i pomaga dobrać odpowiedni produkt
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 28-07-2017
Wszystko ok, sprawnie , szybko , jestem zadowolona i polecam zarówno produkty jak i sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 25-07-2017
Zakupy w sklepie Afandi to największa przyjemność:)Uwielbiam produkty,które zakupiłam i polecam z czystym sumieniem:)))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 23-07-2017
Warto dać szansę na zmianę swoich upodobań i wypróbować orientalnych perfum, kosmetyków. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ANNA
  • Data napisania recenzji: 21-07-2017
Zakupiłam olejek arganowy dla mojej mamy która miała problem ze skórą po radioterapi był to odczyn po promienny ale już po paru dniach smarowania zmienionych miejsc skóra zaczeła się ładnie goić przestała swędziec i piec po około tygodniu problem znikł mogę z czystym sumieniem polecić ten produkt kobietom które mają podobny problem olejek zdziałał cuda gdyż inne kosmetyki maści i kremy nie pomagały .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: renata
  • Data napisania recenzji: 21-07-2017
Zakupy sprawne, polecam sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marlena
  • Data napisania recenzji: 21-07-2017
zakupu dokonalam po raz pierwszy. Jestem zadowolona z zakupionych produktow perfumy sliczny maja zapach .olejek arganowy jest cennym nabytkiem nie zajmuje duzo miejsca a stosuje go jako krem do twarzy na sucha skore lokci kolan i piet do wlosow nawet u dzieci ma zastosowanie Polecam produkty jak i sam sklep obsluga jest na bardzo wysokim poziomie cala transakcja przebiegla bezproblemowo .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Zapisz się na NEWSLETTER i odbierz e-book "6 SEKRETÓW URODY MAROKANEK" i zyskaj:

  • wiadomości o wszystkich promocjach
  • dodatkowe bonusy dla Ciebie
  • porady urodowe
Twoje imię
Adres email