wyszukiwanie zaawansowane

100% oryginalne i naturalne kosmetyki
z Maroka i innych krajów arabskich

Przyjmujemy również
zamówienia telefonicznie:
+48 888 421 995
Przesyłka GRATIS od 300zł
dotyczy zamówień z przedpłatą na konto
1 » Opinie o sklepie2

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 10-09-2018
Dzisiaj rano otrzymałam zamówione produkty (bardzo szybka dostawa !) i tym samym rozpoczęłam przygodę z olejkami :) Mnóstwo pozytywnych komentarzy przeczytałam na temat ich wspaniałych właściwości jak i spektakularnych efektów i na takie będę oczekiwać po ich stosowaniu :) Najbardziej zależy mi na pozbyciu się worków i cieni pod oczami z czym żaden kosmetyk do tej pory sobie nie poradził. Liczę że lejek z opuncji figowej nie tylko wyprasuje zmarszczki, odpowiednio nawilży ale co dla mnie najważniejsze da radę i pozbędzie się ich .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: AGNIESZKA
  • Data napisania recenzji: 05-09-2018
Super produkty, bardzo szybka dostawa. Polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 31-08-2018
Po raz kolejny polecam zakupy w szczególności olejki różany i jojoba oraz perfumy w olejku, które są niezwykle trwałe.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wioleta
  • Data napisania recenzji: 28-08-2018
Olejki skradly moje serce juz od pierwszej aplikacji ! Sa cudowne a na efekty nie trzeba dlugo czekac :) Bardzo szybka dostawa. Sklep trafia do mej listy ulubionych ! :) Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: katarzyna
  • Data napisania recenzji: 23-08-2018
Uwielbiam produkty sklepu, są doskonałe!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mag
  • Data napisania recenzji: 19-08-2018
Bardzo sprawnie zrealizowana dostawa, duży wybór produktów, przydałoby się więcej ofert specjalnych dla częstych klientów;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 17-08-2018
Po raz kolejny robię zakupy w tym sklepie i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Jakość produktów, obsługa, wyczerpujące informacje o produktach i ich zastosowaniu, wszystko na bardzo wysokim poziomie. Gorąco polecam sklep i produkty. Mam jedno pytanie, które nie daje mi spokoju : czy Marokanki nie używają tuszu do rzęs ?, bo to jedyna rzecz której w sklepie nie ma.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 17-08-2018
Polecam sklep,, przestępne ceny z dobra jakoscia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 15-08-2018
Jak zwykle: szybko, wspaniały produkt (już zastosowany), świetnie zabezpieczony przed uszkodzeniem.. Polecam tem sklep z wielką przyjemnością. Pozdrawiam i do następnych zakupów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 01-08-2018
Zawsze polecam sklep Afandi Oriental Dream. Pozwalam sobie też rekomendować towary z tego sklepu. Dostawa zawsze zabezpieczona tak, aby nic złego się nie stało.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 31-07-2018
Za każdym razem jestem zadowolona z zakupionych produktów, jakości obsługi oraz wysyłki. Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 25-07-2018
Zakupy w tym sklepie robi się bardzo przyjemnie. Dokładny opis produktów na stronie, bardzo szybka realizacja zamówienia i powiadomienia o statusie zamówień na email. polecam serdecznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 21-07-2018
Sklep oceniam bardzo wysoko. Ciekawa i rozbudowana strona internetowa bardzo pomaga w podjęciu decyzji o zakupie w tym sklepie. Jestem zadowolona z zakupów i bardzo polecam innym klientom ten wyjątkowy sklep. Tutaj naprawdę warto kupować.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: katarzyna
  • Data napisania recenzji: 20-07-2018
Jestem bardzo zadowolona z produktów sklepu, jak również obsługi klienta. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 10-07-2018
Witam!produkty które zakupiłam są naprawdę rewelacyjne a najlepszy jest dla mnie olejek arganowy,polecam z całego serca wszystkie produkty ponieważ warto dbać o siebie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 04-07-2018
Serum do twarzy sprawdza się super, jestem zadowolona z produktu. Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 30-06-2018
Jestem bardzo zadowolona z towarów i jakości usług.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 28-06-2018
Tradycyjnie - wspaniała obsługa, błyskawiczne tempo dostawy. A towar? Rewelacja. Polecam każdemu, pozdrawiam serdecznie. GraszkA
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 25-06-2018
Jestem bardzo zadowolona zarówno z produktów jak i z obsługi klienta. Paczki dostarczane w szybkim tempie. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 24-06-2018
Świetny sklep. Olejek arganowy jest najlepszy na świecie, dzięki niemu pozbyłam się długoletnich problemów z cerą mieszaną. Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ANNA
  • Data napisania recenzji: 23-06-2018
Obsługa sprawna. Produkty i sklep - godne polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 13-06-2018
Produkty najwyższej jakości godne polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka Morawska
  • Data napisania recenzji: 07-06-2018
Bardzo miła pani Ewelina!olejek arganowy najlepszy na świecie ,wazelina arganowa rownież i krem bez parabenów też rewelacja polecam z czystego serca !napewno wrócę pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 07-06-2018
Tradycyjnie: wspaniała obsługa, bardzo starannie zabezpieczone produkty, aby nie uległy uszkodzeniu. A sam zamówiony towar - rewelacja. Od dwóch buteleczek, stosuję głównie olejek różany do utrzymania twarzy w dobrej kondycji. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 07-06-2018
Olejek bardzo przyjemnie pachnie, wchłania się bez problemu. Jestem zadowolona z olejku i że sklepu. Szybko, profesjonalnie polecam zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka Morawska
  • Data napisania recenzji: 07-06-2018
Polecam zakupy w sklepie,bardzo miła pani i obsługa .Produkty które zakupiłam tzn.na bazie olejka arganowego są naprawdę rewelacyjne i skuteczne ,stosowanie ich poprawia wygląd skóry ,ciała i włosów .Polecam serdecznie wszystkim,napewno wrócę do sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 06-06-2018
Wszystko super.Polecam zarówno sklep, jak i produkty!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KATARZYNA
  • Data napisania recenzji: 06-06-2018
KUPUJĘ PERFUMY I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. KREM Z AVOKADO JEST REWELACYJNY. POLECAM!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 05-06-2018
Mogę z całego serca polecić naturalne olejki firmy Afandi. W szczególności olejek musztardowy, który dzięki regularnemu wcieraniu w skórę głowy sprawił, że pojawiło się na niej mnóstwo włosków typu "babyhair" oraz olejek różany, który idealnie sprawdza się w roli tonika.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 05-06-2018
Świetne produkty, dobra obsługa, szybki czas realizacji zamówienia. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: AGNIESZKA
  • Data napisania recenzji: 01-06-2018
Wspaniały olejek różany, polecam!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 31-05-2018
Bardzo miła obsługa i szybki czas realizacji. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 25-05-2018
Zdecydowanie polecam ten sklep. Z kosmetyków jestem baaaardzo zadowolona. To nie pierwszy mój zakup. Stosuję olejek arganowy, różany, z czarnuszki i rewelacyjne wazeliny: arganową i różaną. Idealne do rąk i stóp ( na spierzchniete usta zresztą też. Dostawa szybka i bezproblemowa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 23-05-2018
Olejek arganowy jest dla mnie absolutnym hitem. Stosuję go do twarzy zamiast kremu, do włosów, rąk i stóp. Absolutnie rewelacyjny kosmetyk. Polecam go moim znajomym.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 22-05-2018
Polecam zakupy , gdyż można zaopatrzeć się w wysokiej jakości produkty niedostępne w innych sklepach na rynku. Godne polecenia prosto z Maroka wspaniałe olejki, cudnie i mocno pachnące perfumy i przede wszystkim produkty naturalne, bez sztucznych dodatków i konserwantów. Zakupiłam już w Waszym sklepie i olejki i perfumy a przede wszystkim wspaniałe szampony do włosów, godne polecenia i jestem z każdego produktu bardzo zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogumiła
  • Data napisania recenzji: 18-05-2018
Już drugi raz korzystam ze sklepu i jestem zadowolona. Towar jest b.dobrej jakości i nie za długo trzeba czekać. Wprawdzie jeszcze nie wszystko zostało przeze mnie użyte, ale większość tak. Jak na razie nie mam zastrzeżeń. Z całą odpowiedzialnością polecam produkty i oczywiście sam sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ela
  • Data napisania recenzji: 09-05-2018
- to już mój kolejny zakup cudownych olejków - po pierwszej decyzji na migdałowy, olejek arganowy, i z czarnuszki - teraz skusiłam się na olejek marchewkowy (super!), jojoba i szafranowy a dla kuzynki wzięłam olejek cytrynowy (rewelacja!) i perfumy SOFT (obłędny zapach) - gorąco polecam te marokańskie naturalne kosmetyki - wszelkie pytania i wątpliwości można skonsultować bezpośrednio z Panią Eweliną - profesjonalne i życzliwe porady - wrócę do sklepu za jakiś czas jak tylko zużyję nowo zakupione olejki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BARBARA
  • Data napisania recenzji: 09-05-2018
Stosuje olejki od lat przynoszą efekty, godne polecenia są też perfumy, mała buteleczka ale wystarcza na długo i bardzo długo na skórze utrzymuje się zapach
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 08-05-2018
Jest to bardzo przyjazny i życzliwy "sklep" - Ewelinko, dziękuję za pełną troski i życzliwości "obsługę klienta". Pozdrawiam całą załogę, razem z szefową. Informowanie o dostępności produktów, którymi jestem zainteresowana jest elementem dbałości o klienta, co zdarza się, ale nie jest zwyczajem. A tutaj - jest normalnością. Dziękuję i pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 08-05-2018
Polecam! Cudowne, naturalne kosmetyki.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARZENA
  • Data napisania recenzji: 08-05-2018
ZAKUPY W TYM SKLEPIE TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ.REALIZACJA ZAMÓWIENIA BŁYSKAWICZNA .PRODUKTY B.DOBRE JUŻ KIEDYŚ KUPOWAŁAM.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 07-05-2018
Kupuję w Waszym sklepie od lat i mam jak najlepszą opinię ,o produktach, Właścicielce również. Zakupy u Was to czysta przyjemność. Polecam Polecam Polecam:-) Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 06-05-2018
Kontakt rewelacyjny, zakupy dokonuję bezproblemowo- nic nie zmienia się od lat :) przyjazne nastawienie do klieinta, odpowiedż na każde zadane pytanie- natychmiastowa.Informacje o produktach rzetelne,wyjaśniające wszystkie wątpliwości.Polecam wszystkim zakupy u Was,bo to czysta przyjemność ,żadnego ściemniania.Pozdrawiam serdecznie:-) :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 03-05-2018
Jestem bardzo zadowolona z jakości sprzedawanych tu produktów. Opisy są bardzo dokładne, każdy może wybrać coś dla siebie. Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adrianna
  • Data napisania recenzji: 02-05-2018
Jak najbardziej polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 02-05-2018
Jestem zadowolona z zakupu, szybka dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 29-04-2018
Zakupy w sklepie robiłam po raz kolejny. Jestem bardzo zadowolona z szybkiej i naprawdę dobrej obsługi. Polecam "Afandi" znajomym i jestem pewna ,że nie zawiodą się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ELŻBIETA
  • Data napisania recenzji: 27-04-2018
Po raz kolejny wróciłam po zakupy w tym sklepie,produkty wysokiej jakości.Transakcja przeprowadzona profesjonalnie,paczka solodnie zabezpieczona,gorąco polecam !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 26-04-2018
Rękawica do masażu super. Spełnia moje oczekiwania. Sklep godny polecenia z uwagi na oryginalne produkty oraz profesjonalne podejście do klienta.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 21-04-2018
Zarówno produkty, jak i realizacja zamówienia bez zarzutu. Powiem więcej - olejki to moje największe odkrycie ubiegłego roku i nie wyobrażam sobie już bez nich pielęgnacji. Zrobiły w mojej kosmetyczce prawdziwą rewolucję: używam ich jako jedynego kosmetyku do pielęgnacji włosów (pozbyłam się wszelkich pianek, sklepowych odżywek bez spłukiwania i innych utrwalaczy), zamiast kremu na noc i jako dodatek do kremu na dzień. Nigdy wcześniej nie miałam tak zdrowej, nawilżonej i promiennej cery. Rewelacja! "Zarażam" moim odkryciem kolejne osoby.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

ODBIERZ PREZENT: E-BOOK "6 SEKRETÓW URODY MAROKANEK"

Jak otrzymać e book ?
Podaj swój e mail, imię i kliknij w "Pobieram e-booka", a natymiast wyślę Ci e-book.
W moim e-booku odkryjesz 6 wyjątkowych Sekretów Urody Marokanek, które osobiście odkryłam w Maroku i które pomogą Ci mieć:
  • młodą i promienną cerę
  • lśniące i zdrowe włosy
  • piękny biust
  • jedwabistą skórę
  • tajemnicze i uwodzicielskie spojrzenie
Twój e mail służy jedynie do mojej korespondencji. Tak samo jak Ty nie lubię spamu. Będę wysyłać Ci tylko wartościowe informacje. Zawsze możesz wypisać się z listy.
Twoje imię
Adres email