wyszukiwanie zaawansowane

Afandi Oriental Dream

100% Oryginalne i Naturalne Kosmetyki
z Maroka, Krajów Arabskich i Innych Zakątków Świata

Przyjmujemy również
zamówienia telefonicznie:
+48 888 421 995
Przesyłka GRATIS od 300zł
dotyczy zamówień z przedpłatą na konto
Strona główna » Opinie o sklepie

Kategorie

Mam Dla Ciebie PREZENT

  • reklama

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 11-07-2021
Polecam zakupy w tym sklepie, jskość produktów i szybkość obsługi jest rewelacyjna!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 11-07-2021
Oryginalne produkty, wysokiej jakości i w dobrych cenach.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 10-07-2021
Wszystko w jak najlepszym porządku,obsługa,kontakt oraz jakość produktów. Polecam sklep oraz kosmetyki ponieważ są oryginalne i sprowadzane z Maroko. Uwielbiam ten kraj.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 10-07-2021
Super produkty, olejek różany bezkonkurencyjny, polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wioletta
  • Data napisania recenzji: 09-07-2021
Polecam. Super sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 09-07-2021
Zakupy w tym sklepie to gwarancja oryginalności produktów. Kosmetyki prosto z Maroko. Polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 08-07-2021
Pierwszy raz kupiłam kosmetyki orientalne olejek cynamonowy, maseczka i perfum w olejku Royal. Jestem nimi oczarowana, a zapach już skradł moje serce. Już wiem, że będę stała klientka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 08-07-2021
Rewelacja!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 05-07-2021
Dziękuję za szybką obsługę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Róża
  • Data napisania recenzji: 30-06-2021
Cudowne produkty, świetna obsługa, szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 29-06-2021
Olejek organowy super do cery i paznokci, polecam wysoką jakość
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 28-06-2021
Olejek o zapachu piżmowym jest rewelacyjny!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lucjan
  • Data napisania recenzji: 25-06-2021
Super sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 24-06-2021
Oceniam bardzo dobrze. Jakość produktu jest bardzo dobra. Godna polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 24-06-2021
Jestem zachwycona sklepem i kosmetykami. Miły kontakt, profesjonalna obsługa i ekspresowa dostawa. Zarówno olejki jak i kremy są rewelacyjne, bardzo lekkie, dobrze się wchłaniają i nie pozostawiają na skórze ciężkiej maski. Gorąco polecę sklep i kosmetyki.
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 22-06-2021
Szeroki asortyment, atrakcyjne ceny, rabaty dla stałych Klientów. Możliwość zapoznania się z towarem w sklepie o bardzo przyjemnym, orientalnym wystroju. Przemiła sprzedająca, znająca produkty i umiejąca dobrać odpowiednie do oczekiwań Klienta. Ładne opakowania, prezent gotowy bez dodatkowych wydatków.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 19-06-2021
Polecam olejki używam ich od czterech lat i nie zawiodłem się ani razu , trzymają jakość i cena jest okey.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 15-06-2021
super jakość .. polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 14-06-2021
Bardzo przyjemna i profesjonalna obsługa:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 14-06-2021
Jestem zadowolona z zakupów ,szczególnie perfum . Polecam sklep alergikom.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 10-06-2021
wszystko super gdyby jednak nie brakowało pewnych produktów ale o ile wiem nie zależy to od sklepu a od dostawcy lub producenta szkoda
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 07-06-2021
Kontakt z Panią Ewelina jest wspaniały, jak wysłałam zapytanie co do produktu, bardzo szybko odpowiedziała. Bardzo serdecznie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 06-06-2021
MEGA KOSMETYKI ŚWIETNA JAKOŚĆ SZYBKA REALIZACJA
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 05-06-2021
Jestem zadowolona z zakupu produktu,polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 04-06-2021
Kupuję w tym sklepie od dawna i moja opinia jest niezmiennie bardzo dobra. Produkty doskonałej jakości, obsługa profesjonalna, wysyłka bardzo szybka. Jak najbardziej polecam sklep i zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesława
  • Data napisania recenzji: 03-06-2021
Towar super. Szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesława
  • Data napisania recenzji: 03-06-2021
Polecam bardzo zakupy w tym sklepie. Olejki są cudowne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Eugeniusz
  • Data napisania recenzji: 24-05-2021
Nawet nie wiem kiedy zostałem stałym klientem sklepu. To miejsce do którego wraca się chętnie., z uwagi na dobre produkty i rzetelną obsługę. Polecam z pełną odpowiedzialnością! Eugeniusz
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Halina
  • Data napisania recenzji: 22-05-2021
Przesyłka przyszła bardzo szybko.Wszystko pięknie zapakowane.Bardzo polecam olejek z opuncji figowej ,jest cudowny .Polecam również płyn do prania jaśminowy ,pachnie obłędnie ,ale również perfumy bardzo mi spasowały.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 18-05-2021
Niezmiennie jestem zachwycona zarówno skutecznością jak i zapachami kosmetyków Afandi:-))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 13-05-2021
Kosmetyki są cudowne pod każdym względem, polecam w 100 %.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 08-05-2021
Błyskawiczna dostawa zgodna z zamówieniem. Chętnie wrócę tu na zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 07-05-2021
Polecam zakupy produktów. Bardzo piękne zapachy perfum i kosmetyków.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Julia
  • Data napisania recenzji: 04-05-2021
solidna firma, extra produkty, bardzo sprawna i uprzejma obsługa...przyjemność robienia zakupów w Afandi Oriental Dream
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 01-05-2021
Produkty są wspaniałe, czas realizacji zamówienia bardzo krótki myślę, że warto również wspomnieć o odpowiednim zabezpieczeniu produktów. Póki co same pozytywy. Mam nadzieję, że z kolejnych zamówień będę równie zadowolona, jak z pierwszego zakupu. ;) Serdecznie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 28-04-2021
Wszystkie produkty dotarły do mnie w krótkim czasie. Wszystko zgodne z opisem. Szczególnie przypadł mi do gustu hydrolat z drzewa herbacianego. Na pewno jeszcze coś zamówię w sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 27-04-2021
Kosmetyki cudowne i sposób kontaktu z firmą również na wysokim poziomie. Szczerze polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lidia
  • Data napisania recenzji: 27-04-2021
Super produkty ,polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 26-04-2021
Zakupy w sklepie są dużą przyjemnością.Chetnie polecam znajomym sklep z pewnością wrócę znów.Pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 24-04-2021
ODKĄD PAMIĘTAM JUŹ OD NAJMŁODSZYCH LAT CIĄGNEŁO MNIE W STRONĘ ORIENTU. OD ZAWSZE KOCHAŁAM I I KOCHAM PO DZIŚ DZIEŃ ZAPACH CYNAMONU AMBRY GOŻDŻIKÓW,KARDAMONU,PIŻMA OPIUM DREWNASANDAŁOWEGO,IMBIRU.NIE SA MI OBCE ORIENTALNE ZAPACHY JA JE UWIELBIAM.JESTEM OGROMNIE ZASZCZYCONA I SZCZĘŚLIWA ŻE MOGĘ DOŁĄCZYĆ DO TAK ZACNEGO GRONA KLIENTEK SKLEPU AFANDI ORIENTAL DREAM.KOSMETYKI SĄ ŚWIETNEJ JAKOŚCI ,W PRZYSTĘPNEJ CENIE NATURALNE O AUTENTYCZNYCH ZAPACHACH. FACHOWA OBSŁUGA.CIESZĘ SIĘ,ŻE ZNALAZŁAM WRESZCIE TO O CZYM O DAWNA MARZYŁAM.KOBIETA POWINNA CZUĆ SIĘ PIEKNA ZADBANA A Z TYMI KOSMETYKAMI POCZUJE SIĘ JAK KSIĘŻNICZKA Z BAŚNI TYŚIĄCA I JEDNEJ NOCY.GORĄCO POLECAM❤
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 24-04-2021
Robię zakupy już kolejny raz, sprawdzone dobre produkty. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 23-04-2021
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie. Kosmetyki naturalne, wysokiej jakości. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 22-04-2021
Super, jestem zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lidia
  • Data napisania recenzji: 22-04-2021
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie ,kosmetyki kupione są zgodne z deklaracją sprzedającego zapakowane estetycznie ,bardzo pomocny jest ebook z poradami, bardzo polecam Lidia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 22-04-2021
obsługa zamówienia idealna. Gorząco polecam sprzedawcę. Dzięki zakupom mogę na moment powrócić do Marakeszu, Casablanki i innych zupełnie magicznych miejsc
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 18-04-2021
Super!!!! Sklep godny zakupów i polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 16-04-2021
Szybko i sprawnie, olejek z opuncji figowej faktyczny. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 12-04-2021
Polecam!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Eugeniusz
  • Data napisania recenzji: 11-04-2021
Sprawna realizacja zamówienia oraz unikatowe, gdzie indziej nie spotykane towary, powodują że jestem stałym klientem sklepu. W wypadku potrzeby, nie ma problemu z uzyskaniem wyjaśnień czy dodatkowych informacji. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 08-04-2021
Polecam z całego serca, przemiła obsługa klienta, kosmetyki bardzo dobrej jakości, przesyłka ekspresowa. Na pewno jeszcze skorzystam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

ODBIERZ PREZENT: E-BOOK "6 SEKRETÓW URODY MAROKANEK"

Jak otrzymać e book ?
Podaj swój e mail, imię i kliknij w "Pobieram e-booka", a natymiast wyślę Ci e-book.
W moim e-booku odkryjesz 6 wyjątkowych Sekretów Urody Marokanek, które osobiście odkryłam w Maroku i które pomogą Ci mieć:
  • młodą i promienną cerę
  • lśniące i zdrowe włosy
  • piękny biust
  • jedwabistą skórę
  • tajemnicze i uwodzicielskie spojrzenie
Twój e mail służy jedynie do mojej korespondencji. Tak samo jak Ty nie lubię spamu. Będę wysyłać Ci tylko wartościowe informacje. Zawsze możesz wypisać się z listy.
Twoje imię
Adres email
 
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu