wyszukiwanie zaawansowane

100% oryginalne i naturalne kosmetyki
z Maroka i innych krajów arabskich

Przyjmujemy również
zamówienia telefonicznie:
+48 888 421 995
Przesyłka GRATIS od 300zł
dotyczy zamówień z przedpłatą na konto
» Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hania
  • Data napisania recenzji: 10-05-2017
Fajny sklep z dobrymi olejkami, świetnie zastępują kremy i balsamy do twarzy i ciała.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciek
  • Data napisania recenzji: 08-05-2017
Szybki czas realizacji zamówienia, dobry kontakt ze sklepem, a produkty najwyższej jakości. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 05-05-2017
W tym sklepie dokonuje zakupy po raz drugi. Jestem bardzo zadowolona z wysokiej jakosci produktów oraz bardzo miłej i serdecznej obslugi (drugie zamówienie złożyłam przez telefon). Zapach perfum nie powtarzalny. Polecam Danuta Szymczykiewicz
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 04-05-2017
Z uwagi na jakosc produktow i obslugi zawsze chetnie robie zakupy w Panstwa sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 04-05-2017
Coś innego, coś nowego, coś do czego się przekonuję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 30-04-2017
Jestem bardzo zadowolona z kosmetyków które zakupiłam. Nie są to zresztą pierwsze zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Wszystko jest zawsze dobrze zapakowane, dostarczane szybko i w krótkim terminie. Bardzo polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marian
  • Data napisania recenzji: 28-04-2017
Pełen profesjonalizm przy realizacji zamówień , łatwy i przejrzysty panel zamówień, ciekawa oferta produktów dobrej jakości. Opis produktu i sposób jego prawidłowego wykorzystania bardzo pomocny szczególnie dla facetów którzy chcą sprawić przyjemność swoim najbliższym i nie rzadko sobie :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Malgorzata
  • Data napisania recenzji: 27-04-2017
Uwielbiam olejki i kremy,szczególnie z opuncji i arganowy.Szybka dostawa ,Polecam zakupy Małgorzata
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wioletta
  • Data napisania recenzji: 24-04-2017
Lubię olejki naturalne są bardzo dobrej jakości. Uwielbiam też krem arganowy . Cały czas próbuje coś nowego zamówić i za każdym razem jestem bardzo zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wanda
  • Data napisania recenzji: 24-04-2017
Polecam sklep. Szybko sprawnie bez problemowo. Kosmetyki bardzo dobrej jakości dla każdego wolny wybór. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 24-04-2017
Jestem klientką od kilku lat. Jak zwykle zamówienia realizowane są w ekspresowym tempie. Produkty bardzo dobrej jakości i na pewno będę w dalszym ciągu ich używać. Przeważnie używam olejków, gdyż zbawiennie wpływają na moją suchą skórę. Mam tylko jedną uwagę: do buteleczek z olejkami przydałyby się aplikatory, co zdecydowanie ułatwiłoby aplikowanie olejków. Bardzo dobry kontakt z Panią Eweliną - sympatyczne rozmowy i pomocne rady. Za moją namową z produktów AFANDI korzysta również moja córka - jest również na "tak".
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 24-04-2017
Bardzo profesjonalna obsługa (stały kontakt w razie pytań, pomoc). Błyskawiczna dostawa. Jestem bardzo zadowolona z produktów. Z całą pewnością polecam . Kasia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 23-04-2017
Polecam za jakość produktów jak i za obsługę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominika
  • Data napisania recenzji: 20-04-2017
Serdecznie polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 19-04-2017
POLECAM WSZYSTKIM SKLEP AFANDI:))))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 19-04-2017
KOLEJNE UDANE ZAKUPY W SKLEPIE AFANDI:)POLECAM WSZYSTKIM TEN SKLEP:)))WSPANIAŁE PRODUKTY:))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 13-04-2017
Interesująca oferta kosmetyków, sprawna realizacja zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 13-04-2017
Bardzo dobry kontakt ,transakcja przebiegla sprawnie a przesylka dotarla w szybkim czasie pod adres. Jestem bardzo zadowolona
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Irena
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
Szybko,sprawnie,Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
Wszystko poprawnie, w jak najlepszym porządku. Sklep oraz produkty godne polecenia !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: marta
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
warto kupić produkty bo każdy z nich naprawdę jest niesamowity.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: marta
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
kolejne zakupy i jestem oczarowana. woda różana pachnie cuuuuddddooownie i działa rewelacyjnie. maska -cóż w życiu nie miałam nic lepszego. Produkty poleciłam mojej Pani kosmetyczce miedzy innymi.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: marta
  • Data napisania recenzji: 09-04-2017
wspaniałe produkty. Właścicielka życzliwa, wyczerpująco udziela informacji,cierpliwa,świetny fachowiec przemiła.gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 05-04-2017
Zakupy jak zwykle udane. Czas realizacji bardzo krotki. Produkty wysokiej jakosci. Pani Ewelina bardzo pomocna. Polecam wszystkim Paniom.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 05-04-2017
Bardzo miła i szybka obsługa, produkty bardzo dobrze zapakowane, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 04-04-2017
Witam ,bardzo polecam olejki do twarzy są rewelacyjne ,po kilku tygodniach stosowania moja cera wyrówna swój koloryt stosuje olejek kokosowy a gdy pojawiają się pryszcze to nakładam olejek z czarnuszki ,a dodatkowo przemywam twarz wodą różaną jest super koi podrażnienia po twarzy a przede wszystkim pozostawia twarz świeżą i czystą .Polecam . Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marlena
  • Data napisania recenzji: 04-04-2017
Wspaniałe naturalne kosmetyki polecam wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 04-04-2017
Zakupy jak zawsze bez zarzutu i odwlekania w czasie. Opisy olejków zachęcają do testowania. Ostatnio zamawiając swoje panaceum, czyli olejek arganowy, postanowiłam wypróbować olejek z czarnuszki i kokosowy. Efekt rewelacja , do tego stopnia, że argan stoi i czeka. Robię reklamę twarzą, gdyż koleżanki pytają skąd ta ładna i lekko śniada cera., a ja polecam olej z czarnuszki. Pani Ewelino, ta podróż do Maroka to był strzał w 10. Dzięki !!!! Pozdrawiam, Katarzyna Sulerzycka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 03-04-2017
polecam :D
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 31-03-2017
Polecam zakupy kosmetyków marokańskich, są super. Obsługa, dostawa w porządku.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 27-03-2017
Witam. Zakupy w Państwa sklepie robiłam pierwszy raz, jestem zadowolona, dostawa też ok, napewno jeszcze będę tutaj zaglądać. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 26-03-2017
Świetna i przejrzysta strona internetowa. Świetne produkty, odpowiadające opisowi w sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 25-03-2017
Gorąco polecam ten sklep, szybka wysyłka i dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 23-03-2017
polecam zakupy w tym sklepie:)))))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 22-03-2017
Polecam zakupy w e-sklepie Afandi przede wszystkim ze względu na jakość produktów, ich zgodność z opisem, ale także ze względu na sprawną i szybką dostawę, bardzo przejrzyste i łatwe "poruszanie" się w e-sklepie, jasne i przejrzyste warunki sprzedaży. Bardzo przydatne są informacje zawarte w Poradniku :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 22-03-2017
Transakcja, tak samo jak poprzednie przebiegła sprawnie. Używam już olejku marchewkowego i z opuncji figowej i jestem bardzo zadowolona. Chyba już na stałe będę używała do pielęgnacji olejki i właśnie ze sklepu Afandi, ponieważ w swoim składzie nie mają żadnych "dziwnych" składników, które nieraz można spotkać w innych olejkach.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 21-03-2017
Olejki super -sklep pełen profesjonalizm
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 19-03-2017
Polecam sklep Afandi, szybka realizacja zamówienia, starannie zabezpieczone kosmetyki.Kupiłam olejek arganowy oraz olejek z opuncji figowej. Po tygodniu używania olejków skóra stała się gładka i przyjemna w dotyku. Olejki używam zamiast kremu do twarzy oraz całego ciała. Pozdrawiam Małgorzata.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lidia
  • Data napisania recenzji: 19-03-2017
Szybka i sprawna obsługa. Olejki i krem dotarły bardzo dobrze zabezpieczone.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 18-03-2017
Podczas kontaktu telefonicznego zostałam miło i kompetyentnie obsłużona. Doradzono mi z jakiego produktu powinnam skorzystać. Zakupiłam 2 olejki jeden z opuncji figowej a drugi arganowy. Pierwszy raz zaczęłam stosować tylko olejek na twarz i byłam zaskoczona.Olejki stosuję od kilku dni- skóra szybko się przyzwyczaiła do wartościowego eliksiru, a poza tym jest bardzo miękka, delikatna i przez cały dzień nawilżona. Po dłuższym stosowaniu dodam kolejną opinię pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 18-03-2017
Towar zgodny z opisem. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Sklep godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 17-03-2017
Perfumy super !!! Mała pojemność , kupiłam 2 zapachy w ciemno i czuję się w nich bardzo dobrze !! Aplikując je rano , o 16 w pracy ciągle wyczuwałam piękną woń perfum .Olejki muszę nauczyć się dozować ,z balsamami było łatwiej . Po tygodniu mogę powiedzieć że je lubię ciało i włosy są na pewno inne bardziej nawilżone!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 15-03-2017
Jestem zadowolona z kontaktu ze sklepem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 15-03-2017
Świetne kosmetyki. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 14-03-2017
Witam ,Polecam bardzo zakupy w sklepie internetowym Afandi Oriental Dream ponieważ bardzo miła obsługa oraz właścicielka odpowie na każde zadane pytania za co bardzo dziękuję .Zakupiłam olejek z czarnuszki i olejek kokosowy używam na przemian jestem bardzo zadowolona skór stała się naprężona i plamy które po twarzy mam czerwone stały się bledsze .Na pewno moje zakupy nie są ostatnie .Polecam .Jestem zachwycona .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominika
  • Data napisania recenzji: 13-03-2017
Zakupy w internetowym sklepie Afandi Oriental Dream to prawdziwy profesjonalizm - miła i cierpliwa obsługa telefoniczna, szybka wysyłka, odpowiednie zabezpieczenie produktów na czas transportu. Serdecznie polecam zakupy orientalnych kosmetyków właśnie w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 12-03-2017
zapachy super i olejki również polecam ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 12-03-2017
Polecam sklep"Afandi".Szybka realizacja zamówienia,wszystko profesjonalnie opakowane.Kosmetyki rewelacja :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 10-03-2017
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie i na pewno to niego wrócę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Zapisz się na newsletter i zyskaj:

  • powitalny kod rabatowy – 20 zł *
  • wiadomości o wszystkich promocjach
  • dodatkowe bonusy dla Ciebie
  • informacje o sekretach urody Kobiet Orientu
Twoje imię
Adres email
 
* Kod rabatowy obowiązuje dla zamówień powyżej 99 zł