wyszukiwanie zaawansowane

Afandi Oriental Dream

100% oryginalne i naturalne kosmetyki
z Maroka i innych krajów arabskich

Przyjmujemy również
zamówienia telefonicznie:
+48 888 421 995
Przesyłka GRATIS od 300zł
dotyczy zamówień z przedpłatą na konto
Strona główna » Opinie o sklepie

Kategorie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 13-12-2019
Zawsze będę polecać ten przesympatyczny sklep. Produkty są najwyższej kategorii i dzięki nim moja skóra nie wymaga pomocy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 11-12-2019
Zakupy jak zawsze udane. Zawartosc paczki , dzieki starannemu opakowaniu , dotarla w nienaruszonym stanie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 06-12-2019
Jak zawsze pełen profesjonalizm kosmetyki bardzo dobrej jakości ja uwielbiam linię różaną ale ostatnio zakupiłam serum z witaminą C Pani Ewelina zawsze służy radą Ogromnie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 26-11-2019
Regularne zakupy ponownie udane i profesjonalnie obsłużone. Olejek arganowy kupowany w Afandi Oriental Dream regularnie stosowany czyni cuda. Jest nieporównywalny z innymi olejkami arganowymi, które pachną bardziej "smarem" do maszyn.Po kilku tygodniach stosowania nie tylko na skórze twarzy ale i na całym ciele - najlepiej po zabiegu Hamam - sprawia, że skóra jest widocznie odżywiona, mniej widoczne zmarszczki, bardziej jędrna i niezwykle miła w dotyku. Polecam wszystkim zakupy. Większość produktów wypróbowałam osobiście i je stosuję. Są wysokiej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 25-11-2019
Obsługa profesjonalna szybka przesyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 22-11-2019
Olejki są rewelacyjne!!!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 22-11-2019
Gorąco polecam zakupy w sklepie Afandi. Pani Ewelina bardzo szybko rozwiała moje wątpliwości co do zakupionego olejku arganowego. Mnie szczególnie zachwyciły zapachy perfum arabskich, zarówno męskich jak i damskich. Polecam też czarne mydło marokańskie o zapachu drzewa sandałowego.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 20-11-2019
Kolejne i na 100% nie ostatnie zakupy w Afandi!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 12-11-2019
Zakupy w sklepie Afandi Oriental Dream to dla mnie wielka przyjemność. Jest szybko, sprawnie i profesjonalnie. Uwielbiam te kosmetyki za wydajność i jakość. Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 09-11-2019
Zawsze, przy okazji rozmów o zapachach, których używam, informuję o Twoim sklepie i o możliwości zakupu świetnych kosmetyków. Od pewnego czasu kupuję głównie w sklepie "Afandi Oriental Dream". Ewelinko, pozdrawiam gorąco. I nadal będę polecać Twój sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 08-11-2019
Bardzo dobre kosmetyki a zwłaszcza oleje.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 06-11-2019
Olejek różany jest genialny. Skóra jest miękka, nawilżona i pełna blasku. No i jeszcze ten oszałamiający zapach.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 05-11-2019
Szybka dostawa, dobrej jakości artykuły, jestem bardzo zadowolona z zakupów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 05-11-2019
Bardzo szybka realizacja zamówienia , możliwość konsultacji telefonicznej , towar wysokiej jakości .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 30-10-2019
Sympatycznie, sprawnie i dobrze zapakowane. Podoba mi się też kolorystyka strony sklepu. Pozdrawiam, Małgorzata
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 29-10-2019
Szybka realizacja zamówienia. Produkty naturalne najwyższej jakości a olejek arganowy to moje panaceum dosłownie na wszystko:-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 24-10-2019
Dobra jakość w niskiej cenie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 22-10-2019
Bardzo przyjemne zakupy. Miły, kontakt z profesjonalną obsługą. Gdy mam jakieś pytanie dotyczące produktu otrzymuję szybką odpowiedź. Produkty mnie nie uczulają, pięknie pachną. Nie czuje się tu komercyjnego chaosu, a raczej spokój i radość. Polecam kontakt ze sklepem i zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 21-10-2019
Kompetencja, pasja, pewność jakości, i niesłychane zaangażowanie i życzliwość że strony firmy, niesie uśmiech, i daje przyjemność z kupowania w tym sklepie. Opisy produktów, blog pełny porad, ciepłych filmików utwierdza w przekonaniu o dobrym wyborze. Będę tam wracał, to pewne :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 20-10-2019
Zakupy w sklepie Afandi Oriental Dream to sama przyjemnosc
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 19-10-2019
Jestem bardzo zadowolona z wszystkich produktów kupionych w sklepie Afandi Oriental Dream. Szczególnie polecam olejki arganowy, różany i awokado. Jak również krem z opuncji i perfumy. Świetna, szybka obsługa. Kosmetyki najwyższej jakości. Jak najbardziej polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 19-10-2019
Od dawna robię zakupy w tym sklepie i jestem niezmiennie bardzo zadowolona. Ogromny wybór produktów. Wszystkie bardzo dobrej jakości i dostępne tylko w tym sklepie. Gorąco polecam i sklep i produkty.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 19-10-2019
Bardzo lubię ten sklep i naturalne produkty, które można w nim kupić. Jestem fanką kosmetyków marokańskich odkąd odwiedziłam ten piękny i przyjazny kraj. W wyborze kosmetyków bardzo pomagają filmiki informacyjne pani Eweliny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 19-10-2019
Oczywiście, zawsze polecam właścicielkę i jej sklep. Pozdrawiam Ewelinko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 19-10-2019
Miła i rzetelną obsługa. Produkty wysokiej jakości. Polecam z całego serca
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 18-10-2019
Uwielbiam naturalne kosmetyki. Wszystkie produkty, które zamowiłam, spełniają moje oczekiwania. Moja kosmetyczka jest pełna olejków i wody różanej. Nie potrzebuję niczego więcej. Produkry dbają o moją skórę, cerę i włosy. Serdecznie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: grazyna
  • Data napisania recenzji: 17-10-2019
Jestem bardzo zadowolona z kosmetyków które kupiłam ale również z obsługi oraz kontaktów telefonicznych jak potrzebowałam pomocy wysoka jakość usług poleciałam moim przyjaciółkom i również pokochały Wasze kosmetyki Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 05-10-2019
fajny sklep, dobre oryginalne produkty.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daria
  • Data napisania recenzji: 02-10-2019
Produkty zakupione w sklepie Afandi są najlepszymi naturalnymi produktami jakie spotkałam na rynku. Olej arganowy i z czarnuszki rewalacyjny do ciala i włosów . A zapach perfum w olejku bezcenny. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marian
  • Data napisania recenzji: 27-09-2019
Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 18-09-2019
Kolejne udane zakupy. Produkty są wysokiej jakości, naturalne z certyfikatami. Regularne stosowanie olejków czyni skórę gładką, jędrną, świeżą z widocznie zmniejszonymi zmarszczkami. Przykładowo olejek z kozieradki już po kilku użyciach likwiduje rozstępy a stosowany na twarzy skutecznie nawilża i wygładza skórę. Natomiast perfumy w olejku długo się utrzymują na skórze, pięknie pachną, wystarczy tylko odrobina perfum w olejku aby okryć się niesamowitym zapachem i tajemniczo zwracać na siebie uwagę otoczenia.Perfumy w olejku również nawilżają skutecznie końcówki włosów. Polecam również serum do twarzy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 18-09-2019
Wszystko miło , sympatycznie i szybko. Bardzo lubię robić zakupy w sklepie Pani Eweliny i jestem bardzo zadowolona z produktów!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 16-09-2019
Absolutnie najlepsze kosmetyki. Z mojej półki w łazience zniknęły wszystkie drogeryjne kosmetyki z konserwantami. Jakość obsługi oraz czas realizacji bez zarzutu. Następne zamówienie wkrótce. Dziękuję i polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wioletta
  • Data napisania recenzji: 14-09-2019
Zakupy w sklepie Afandi oceniam na bardzo wysokim poziomie, przesyłkę otrzymałam w ciągu 48 godzin, najważniejsze że kosmetyki są bardzo dobrej jakości,oryginalne i wydajne. Zamawiam olejki, mydła, szampon, wodę różaną i serum do twarzy po ok. trzech miesiącach stosowania olejków kondycja skóry a szczególnie włosów jest w znacznie widocznej poprawie. Wcześniej już olejowałam włosy innymi kosmetykami ale takich efektów nie miałam. Bardzo polecam kosmetyki z tego sklepu przy regularnym stosowaniu naprawdę widać efekty. Miałam okazję być w tym roku w Maroku i tam zetknęłam się z ich kosmetykami są wręcz rewelacyjne nie nasączone chemią i dlatego zaczełam ich poszukiwać w internecie aż natrafiłam na Afandi .Maroko to piękny i oryginalny kraj w wielu aspektach polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 03-09-2019
Zakupy i dostawa jak zwykle przebiegły bez zarzutu. Pani Ewelina zawsze służy pomocą. Kosmetyki bardzo dobrej jakości linia roźana bardzo mi odpowiada i służy mojej skórze szczerze polecam .Pozdrawiam .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 01-09-2019
Doskonałość natury. Jestem stała klientką. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 28-08-2019
Jestem bardzo zadowolona i z obsługi i z produktów :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 23-08-2019
Zakupy w sklepie to czysta przyjemność. Bardzo szybki czas realizacji zamówienia, produkty bezpiecznie zapakowane, a przede wszystkim bardzo dobrej jakości. Perfumy zgodne z opisem, rozbudzają zmysły i są trwałe. Polecam kosmetyki arganowe. Bardzo miła i pomocna pani Ewelina.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 22-08-2019
Super sklep z fajnymi produktami. 100% naturalne. Szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem. Serdecznie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 21-08-2019
Szampon arganowy świetny i pięknie pachnie.Olejek z kiełków pszenicy bardzo dobrze regeneruje paznokcie i przesuszoną skórę rąk.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marian
  • Data napisania recenzji: 19-08-2019
Dokonuję zakupów w tym sklepie od dłuższego czasu, jestem w pełni zadowolony z realizacji zamówień , jaki i produktów w nim oferowanych. Ważne jest to ,że zawsze jako facet mogę liczyć na wsparcie p. Eweliny w doborze właściwego produktu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 09-08-2019
Magiczny świat orientu za sprawą znajacej wszystkie sekrety dbania o urodę Ewelinki, dostępny dla każdego na wyciągnięcie ręki:) Pełen profesjonalizm, gorąco polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 07-08-2019
Uwielbiam kosmetyki oferowane w sklepie. Olejki mają właściwości pielęgnujące skórę ciała jak również włosy. Pani Ewelina jest przemiłą osobą, która poświęca kupującym dużo czasu i zawsze pomaga w doborze właściwych kosmetyków. Uwielbiam...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 01-08-2019
Regularnie zamawiam olejki - arganowy i różany oraz szampony. Są wysokiej jakości i polecam je każdemu. Używałam wcześniej olejku arganowego i różanego z innych sklepów, jednak jakość była niska, olejek arganowy rozcieńczony a różany z jakimś innym dodatkiem. Ze sklepu Afandi Oriental Dream również pozostałe produkty warto wypróbować.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marian
  • Data napisania recenzji: 31-07-2019
Kolejny zakup zrealizowany profesjonalnie. Jestem zadowolony z jakości dostarczonych produktów. Polecam :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JADWIGA
  • Data napisania recenzji: 30-07-2019
Sklep z dobrej jakości naturalnymi olejkami bardzo polecam. Szybka ,miła obsługa ,pełen profesjonalizm.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 28-07-2019
super sklep polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 23-07-2019
Zakupy w sklepie Afandi sprawnie i szybko. Produkty najwyższej jakości, cenowo przystępne. Pani Ewelina bardzo pomocna i profesjonalna. Zakupy w sklepie to czysta przyjemność, napewno będę korzystać i polecać przyjaciółkom i koleżankom.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 16-07-2019
Jestem bardzo zadowolona z Waszych zakupów, zawsze doskonale zabezpieczone i szybko przysłane......olejki rewelacyjne, woda różana ciekawa....odświeża cerę i ciało szczególnie w upały...dziękuję serdecznie i polecam się, pozdrawiam Barbara
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marian
  • Data napisania recenzji: 16-07-2019
Zakupy w tym sklepie realizuję od kilku lat, z całą odpowiedzialnością za słowa polecam asortyment, jakość produktów i realizację zakupów. Polecam olejek argonowy dla facetów :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

ODBIERZ PREZENT: E-BOOK "6 SEKRETÓW URODY MAROKANEK"

Jak otrzymać e book ?
Podaj swój e mail, imię i kliknij w "Pobieram e-booka", a natymiast wyślę Ci e-book.
W moim e-booku odkryjesz 6 wyjątkowych Sekretów Urody Marokanek, które osobiście odkryłam w Maroku i które pomogą Ci mieć:
  • młodą i promienną cerę
  • lśniące i zdrowe włosy
  • piękny biust
  • jedwabistą skórę
  • tajemnicze i uwodzicielskie spojrzenie
Twój e mail służy jedynie do mojej korespondencji. Tak samo jak Ty nie lubię spamu. Będę wysyłać Ci tylko wartościowe informacje. Zawsze możesz wypisać się z listy.
Twoje imię
Adres email