wyszukiwanie zaawansowane

Afandi Oriental Dream

100% oryginalne i naturalne kosmetyki
z Maroka i innych krajów arabskich

Przyjmujemy również
zamówienia telefonicznie:
+48 888 421 995
Przesyłka GRATIS od 300zł
dotyczy zamówień z przedpłatą na konto
Strona główna » Opinie o sklepie

Kategorie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ANETA
  • Data napisania recenzji: 10-11-2020
Jestem zachwycona olejkiem arganowym, wszyscy członkowie mojej rodziny stosują go, każdy na inne "dolegliwości" skórne i wszystkim pomaga. Olejek jest bardzo wydajny, delikatny w swojej konsystencji i wcale nie powoduje, ze skóra staje się tłusta. Wchłania się błyskawicznie. Kupiłam również krem z opuncji figowej bez parabenów i też jestem zadowolona. Polecam gorąco i kosmetyki i sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 05-11-2020
Dzięki sklepowi możemy wyrwać się z przygnębienia epidemii i jesiennego dołka...Egzotyczne aromaty koją i cieszą, pani Ewelina jest przemiła i świetnie doradza, polecam wszystkim serdecznie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: katarzyna
  • Data napisania recenzji: 02-11-2020
Cuda, cudeńka pachnidełka... serdecznie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magda
  • Data napisania recenzji: 28-10-2020
Fantastyczna jakość i obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 27-10-2020
Obsługa super, czas realizacji mnie zaskoczył / tak szybko dotarła przesylka/ . Produkty super,/ zamawiałam olejki i glinkę / jakość zgodna z opisem /bez ściemy/. Cena do jakości bardzo dobra. Polecam wszystkim ja NA PEWNO bedę odwiedzała sklep ilekroć wyczepie mi się zapas a i na prezenty bo to każdą oferowaną zadowoli.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 27-10-2020
Witam.Zakupy w Waszym sklepie to czysta przyjemność.Produkty są bardzo dokładnie opisane(skład,działanie,zastosowanie).Na pewno wrócę niedługo po kolejne produkty.Pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 27-10-2020
Zakupy w Waszym sklepie to przyjemność.Z pewnością będę korzystała w przyszłości .Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: krystyna
  • Data napisania recenzji: 26-10-2020
Polecam! Trochę opóźnienia, ale poza tym wszystko w porządku.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 26-10-2020
Jakość obsługi klienta, jakość produktów, ceny produktów, czas realizacji...to wszystko jest na najwyższym poziomie. To sklep do którego wraca się z wielką przyjemnością.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 26-10-2020
Zakupy w tym sklepie to przyjemność. Wszystko na czas, a otrzymany krem z opuncji rewelacyjny. Myślałam, że pojemność 150 ml starczy mi na kilka lat, ale krem okazał się wszechstronny i używam go i do twarzy i do ciała - wkrótce będę zamawiać następny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 23-10-2020
Wszystko super,obsługa klienta super,kontakt ze sprzedawcą super, kosmetyki rewelacja.Ogólnie rewelacja.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 21-10-2020
Uwielbiam Marokańskie kosmetyki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 21-10-2020
Uwielbiam Marokańskie kosmetyki ❤
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 20-10-2020
Wysyłka szybko i terminowo, towar dobrej jakości. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 20-10-2020
olejek pięknie pachnie i nawilżą skórę polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 19-10-2020
Sklep godny polecenia. Oferuje towar dobrej jakości i w stosunkowo dobrych cenach, a przy tym błyskawiczna dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesława
  • Data napisania recenzji: 18-10-2020
Wszystko bez zarzutu. Świetne olejki. Polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 17-10-2020
Rewelacja zarówno jeśli chodzi o kontakt, jak i o jakość produktów, kupuję tu od dawna i nigdy się nie zawiodłam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: DOROTA
  • Data napisania recenzji: 14-10-2020
Nadal jestem pod wrażeniem moich 1-wszych zakupów . Czekam na info dot brakujących produktów. Napewno odezwe sie z kolejnymi zakupami! Zapachy wspaniałe, dziękuję! Planuję zakupy w sklepie!(mam na myśli przyjemność poznania Pani). Z wyrazami szacunku i sympatii Dorota Kornacka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 11-10-2020
Jak zwykle bardzo szybko realizacja zamówienia, zakupiony perfum.. cudowny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anita
  • Data napisania recenzji: 09-10-2020
Jak najbardziej polecam, na pewno nie są to ostatnie zakupy :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 08-10-2020
Bardzo polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 07-10-2020
znakomicie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 06-10-2020
super polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: maria
  • Data napisania recenzji: 01-10-2020
Jakość obsługi oraz same produkty super. Tylko nie mogę w dalszym ciągu pobrać ebooka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogumiła
  • Data napisania recenzji: 30-09-2020
Super zakupy, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 30-09-2020
Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 29-09-2020
Jestem nadal oczarowana i uzależniona od krainy aromatów Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 25-09-2020
Obsługa klienta, jakość produktów, czas realizacji w tym sklepie są na najwyższym poziomie. Robienie zakupów tutaj to czysta przyjemność.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 24-09-2020
Swietny oryginalny sklep Bardzo dobry kontakt oraz pomoc w wyborze odpowiedniego produktu . Na pierwszy ogień przetestowałam olejek różany jest świetny pieknie nawilżył moja suchą cenę, wygladził ,rozjaśnił okolice oka .Polecam bo naprawdę warto.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 20-09-2020
Jak zwykle udane zakupy. Jakość oleju arganowego jet nieporównywalna w stosunku do olejów dostępnych w popularnych sklepach czy aptekach. Ekspresowa przesyłka. Szczerze Polecam ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 19-09-2020
Jak chcesz używać oryginalnych olejków i cieszyć się piękna, aksamitną skórą to zamawiaj w firmie Afandi oriental dream:) do tego masz gratis profesjonalna obsługę i szybką dostawę!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 19-09-2020
Wspaniały Sklep Afandi - magiczna podróż w świat Orientu. Aromaty piękne i wyjątkowe, trwałe i w zaskakująco przystępnych cenach. Trafne opisy i komentarze ułatwiają wybór.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 13-09-2020
Wysokiej jakości naturalne kosmetyki i pięknie zapachy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 11-09-2020
Cudowne produkty w których można się zakochaći wspaniała obsługa. Wszystkim polecam. Dla perfum straciłam głowę,są najcudowniejsze ze wszystkich z jakimi miałam do czynienia, tymi z górnej półki również. Zapach jest powalający i trwałość również zachwyca. Olejek marchewkowy świetnie się sprawił przy uczuleniu na hybryde
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 10-09-2020
Rewelacja polecam ❤
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 06-09-2020
Jestem zadowolona z jakości towaru i obsługi sklepu. Na pewno skorzystam gdy będą miec towar którego poszukuję Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 04-09-2020
polecam sklep i na pewno sama jeszcze nie raz skorzystam i coś kupię
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 03-09-2020
Jestem zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 01-09-2020
Wysokiej jakości i piękne zapachy. Szybka realizacja zamówień
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 31-08-2020
Zawsze polecę Twój sklep osobom poszukującym dobrych produktów kosmetycznych. Wszystko zgodnie z zamówieniem, starannie zapakowane. Szybko, bez zarzutu. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 26-08-2020
Lubię kosmetyki z tego sklepu. Obsługa jest bardzo miła, a ewentualne wyjaśnienia czy podpowiedzi profesjonalne. Mam kilka ulubionych olejków i kosmetyków, po które wracam tutaj.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 26-08-2020
Sklep i zakupy w tym miejscu oceniałam już wielokrotnie i moja opinia jest niezmiennie taka sama. Jestem ze wszystkiego bardzo zadowolona i gwarantuję, że jeżeli ktoś zdecyduje się na zakupy po raz pierwszy, podobnie jak ja, zostanie stałym klientem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dąbrówka
  • Data napisania recenzji: 25-08-2020
Super sklep, błyskawiczna dostawa i rewelacyjne produkty! Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 23-08-2020
Polecam ,jestem bardzo zadowolona z produktów poprostu czynią cuda dla mojej skóry. Bardzo polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 21-08-2020
Produkty bardzo fajne,przynajmniej zapachy .Ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 16-08-2020
Wyjątkowe produkty wysokiej jakości, dobrze zapakowane, szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 14-08-2020
Zakochałąm się w Kajalu i Olejku z ogórka!!! Aplikacja Kajalu fantastycznie łątwa. Mam 50+ lat i nie jestem fanką rytuału malowania się ponad 10 minut. Stosuję Kajal na górną linię wodną oka, tusz i bronzer... NIC WIĘCEJ... nie tylko łatwe ale oddzwięki bardzo pozytywne :).... Olejek... WOW!... na skórę mokrą po wymuciu ciała i twarzy wsiąka bajecznie, daję też na mokre włosy do pomocy rozczesania( mam długie i trochę suche). Jest delikatny, nie tłusty, świerzo pachnący... kilka kropelek na twarz wystarczy, jedną pepitkę na ciało i jedną na włosy. Polecam dla kobiet które lubią się rozpuszczać ale bez tracenia czasu ♥
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 12-08-2020
Szybka cudowna obsługa, dobrej jakości towar.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 09-08-2020
Jestem zadowolona,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

ODBIERZ PREZENT: E-BOOK "6 SEKRETÓW URODY MAROKANEK"

Jak otrzymać e book ?
Podaj swój e mail, imię i kliknij w "Pobieram e-booka", a natymiast wyślę Ci e-book.
W moim e-booku odkryjesz 6 wyjątkowych Sekretów Urody Marokanek, które osobiście odkryłam w Maroku i które pomogą Ci mieć:
  • młodą i promienną cerę
  • lśniące i zdrowe włosy
  • piękny biust
  • jedwabistą skórę
  • tajemnicze i uwodzicielskie spojrzenie
Twój e mail służy jedynie do mojej korespondencji. Tak samo jak Ty nie lubię spamu. Będę wysyłać Ci tylko wartościowe informacje. Zawsze możesz wypisać się z listy.
Twoje imię
Adres email