wyszukiwanie zaawansowane

100% oryginalne i naturalne kosmetyki
z Maroka i innych krajów arabskich

Przyjmujemy również
zamówienia telefonicznie:
+48 888 421 995
Przesyłka GRATIS od 300zł
dotyczy zamówień z przedpłatą na konto
» Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 11-02-2017
Zakupy robi sie bardzo dobrze Dostawa produktów w terminie a produkty sa naprawdę świetne
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 11-02-2017
Jedyne takie, oryginalne marokańskie produkty. Polecam w 100% wszystkim osobom, które poszukują zupełnie naturalnych kosmetyków. Cudowne olejki, które posłużą zamiast balsamu do ciała, perfumy, które utrzymują się na ciele niesamowicie długo, kremy do twarzy, szampony do włosów!! Tutaj każdy znajdzie coś dla siebie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 10-02-2017
Polecam sklep internetowy Afandi :) bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia, wysoka jakość produktów, a ponadto bardzo wiele cennych porad w zakresie dbania o siebie przy użyciu produktów sklepu Afandi :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 10-02-2017
Super.Bardzo polecam sklep Afandi.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 09-02-2017
Pełen profesjonalizm,polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: maria
  • Data napisania recenzji: 09-02-2017
Sklep super, produkty są również super używam już od dawna, Obsługa sklepu super na czas są realizowane, Pani Ewelina jest przemiłą osobą!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 08-02-2017
Dzień dobry , Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko, pracownik kurier wywiązuje się bardzo dobrze w woj. podlaskim . A kosmetyki są cudowne i niezastąpione przez inne . Polecam .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 08-02-2017
Polecam zakupy w sklepie Afandi Oriental Dream. Szybka przesyłka ,produkty zgodne z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 07-02-2017
Na każdym etapie zamówienie, kontakt , wysyłka , wszystko działa bez zarzutu, również w razie kłopotów lub pytań bez problemu można się skontaktować z właścicielką w celu rozwiązania...; produkty oferowane przez sklep są bardzo dobre jakościowo , polecam gorąco
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 07-02-2017
W Afandi kupiłam już bardzo dużo przeróżnych olejków. Wszystkie są najwyższej jakości. Mam porównanie z olejkami arganowymi z innych sklepów i od paru lat kupuję już tylko w Afandi, bo nigdy się nie zawiodłam na jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 07-02-2017
Produkty są rzeczywiście dobrej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 07-02-2017
zamówienie zrealizowane bez najmniejszych problemów , szybko i sprawnie , towar zgodny z oczekiwaniami, bardzo polecam sklep i jego produkty, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: IWONA
  • Data napisania recenzji: 05-02-2017
Produkty na najwyższym poziomie. Obsługa bardzo sprawna. Polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 05-02-2017
Jedynie czas realizacji był dla mnie nieznacznie za długi. Wyobrażam sobie, że po dokonaniu płatności przelewem przesyłka powinna być nadana następnego dnia. Jakość produktów jest bardzo dobra, ceny adekwatne, jak również możliwość bezpośredniej wymiany informacji przez czat zainstalowany na stronie internetowej sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 04-02-2017
Szybka, sprawna transakcja. Polecam !!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hania
  • Data napisania recenzji: 03-02-2017
Fajne olejki, używałam już kilku i żaden mnie nie zawiódł. Po ciąży, kiedy hormony przesuszyły mi skórę i nic nie pomagało, to właśnie one pomogły ją zregenerować.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wioletta
  • Data napisania recenzji: 03-02-2017
Polecam! szybka wysyłka, produkty w 100 % zgodne z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 02-02-2017
Uwielbiam te kremy i olejki, są w 100 % naturalne i w przystępnej cenie. Duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: maria
  • Data napisania recenzji: 01-02-2017
Zakupy w sklepie" Afardi"oceniam na bardzo dobry, produkty są super dobre , obsługa na wysokim poziomie , Pani Ewelina udziela wyczerpującej odpowiedzi na nurtujące pytanie, po prostu jest wszystko super, poleciłam już sklep dla wielu moich znajomych, i dalej proponuje. Pozdrawiam Maria
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patrycja
  • Data napisania recenzji: 29-01-2017
serdecznie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: katarzyna
  • Data napisania recenzji: 25-01-2017
Od kilku miesięcy zamamwiam produkty z Afandi. Jestem b. zadowolona z produktów i całości obsługi i zdania swojego nie zmieniam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 25-01-2017
Zakupy które z robiłam ''rewelacja'' przede wszystkim jeśli chodzi o kosmetyki są na bazie olejków naturalnych. Polecam sklep internetowy;''Afandi''jest bardzo duży asortyment towarów. z poważaniem Teresa Kwiecińska-Iwaniszczuk
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 22-01-2017
Kosmetyki są cudowne , jestem nimi zachwycona .Sposób wysyłki i dostawy jest bardzo dobrze i sprawnie opracowany ,dokładne i precyzyjne pakowanie .Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 22-01-2017
Szybka i profesjonalna obsługa, zamówiony towar zgodny z opisem. Perfumy bardzo trwałe, posiadają cudowny zapach. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 20-01-2017
Bardzo dziękuję za szybką wysyłkę i świetne kosmetyki które polecam każdej kobiecie. Mam skórę alergiczna a olejek arganowy super zadziałał na moją cerę. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 19-01-2017
To moje kolejne zamowienie w sklepie Afandi. Jestem zadowolona zarówno z produktów , które zamawiałam jak i z obsługi. Termin dostawy ok. Polecam Afandi!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 18-01-2017
Uważam zakupy za bardzo udane :) Zarówno realizacja zamówienia jak i produkty spełniły moje oczekiwania Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 18-01-2017
Olejki w tym sklepie kupuję już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona, nawet tak bardzo ,że nie używam już nic innego :) Moimi ulubionymi są olejki : z avokado, z moreli, z pszenicy, z aloesu. Polecam ten sklep bo towar jest bardzo dobry, a olejki za każdym razem przychodzą profesjonalnie zapakowane.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 18-01-2017
Olejki super i generalnie jak się czyta opis każdego, to najlepiej mieć wszystkie bo każdy się do czegoś przyda :) Chciałabym tylko, aby sklep wprowadził jakąś inną formę dostawy np. paczkomaty. Niestety poczta nie traktuje dobrze przesyłek :(
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wioletta
  • Data napisania recenzji: 18-01-2017
Dostawa szybka, bez problemów, produkty jak zwykle w doskonałej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BEATA
  • Data napisania recenzji: 18-01-2017
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 18-01-2017
Polecam produkty które są bardzo dobrej jakości, polecam dokonywanie zakupów w sklepie Afandi Oriental , obsługa i czas realizacji bardzo szybka, sprawna. Strona internetowa przejrzysta. Nie mam żadnych uwag, jeszcze raz polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 16-01-2017
Bardzo szybka realizacja zamówienia , kupiłam tu KOHL, KAJAL DO OCZU - ARABSKI MAKIJAŻ jest super , kiedy tylko mi się skończy zaraz kupuję następny . Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 11-01-2017
od pierwszych zakupów wiedziałam, że będę stałym klientem :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gałka
  • Data napisania recenzji: 11-01-2017
Jak zwykle, kolejny raz zamawiałam i jestem bardzo zadowolona. Afandi.eu to marka nie tylko najlepszych kosmetyków naturalnych na rynku ale i marka sama w sobie. Profesjonalna, sprawna obsługa klienta na najwyższym poziomie, szybka przesyłka, sprawne odpowiadanie na wiadomości, dbałość o każdy detal - polecam każdemu zakupy w tym sklepie. To nie były moje pierwsze zakupy a z pewnością nie będą ostatnie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 05-01-2017
Bardzo miła i szybka obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 05-01-2017
Wspaniałe kosmetyki. Odkąd używam wody różanej i kremów, znikają przebarwienia na twarzy, skóra jest mniej wrażliwa. Zapach cudny, polecam serię różaną.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Henryk
  • Data napisania recenzji: 03-01-2017
Polecam dobra jakość naturalne preparaty bez wszechobecnej obecnie chemii
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: AGNIESZKA
  • Data napisania recenzji: 29-12-2016
Zakupy w sklepie internetowym Afandi Oriental Dream ogólnie nie budzą moich zastrzeżeń. Realizacja zamówienia przebiega szybko, a zamawiana przeze mnie naturalna woda różana, jak najbardziej spełnia moje oczekiwania. Pięknie pachnie i dobrze oczyszcza skórę twarzy :))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: abc
  • Data napisania recenzji: 28-12-2016
Realizacja bardzo sprawna biorąc pod uwagę czas przedświąteczny. Produkty wysokiej jakości, ładnie opakowane.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 28-12-2016
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Serdecznie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 27-12-2016
Profesjonalnie i szybko. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 25-12-2016
Jestem zadowolony z zamówionego towaru,oraz z szybkiej realizacji zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Waclaw
  • Data napisania recenzji: 23-12-2016
olejki bardzo dobrej jakości
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 22-12-2016
Polecam, produkt spełnił moje oczekiwania
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 22-12-2016
Profesjonalna i szybka obsługa klienta. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 22-12-2016
towar wysokiej jakości, szybka wysyłka. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BEATA
  • Data napisania recenzji: 22-12-2016
Jestem zadowolona z zakupionych produktów i szybkiej Obsługi, polecam:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 21-12-2016
Szybka bezproblemowa realizacja zamówienia. Kosmetyki na prawdę rewelacyjne szczerze polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 18-12-2016
Polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Zapisz się na newsletter i zyskaj:

  • powitalny kod rabatowy – 20 zł *
  • wiadomości o wszystkich promocjach
  • dodatkowe bonusy dla Ciebie
  • informacje o sekretach urody Kobiet Orientu
Twoje imię
Adres email
 
* Kod rabatowy obowiązuje dla zamówień powyżej 99 zł