wyszukiwanie zaawansowane

Afandi Oriental Dream

100% oryginalne i naturalne kosmetyki
z Maroka i innych krajów arabskich

Przyjmujemy również
zamówienia telefonicznie:
+48 888 421 995
Przesyłka GRATIS od 300zł
dotyczy zamówień z przedpłatą na konto
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Kategorie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 11-07-2019
Serdecznie polecam korzystanie z naturalnych kosmetyków marokańskich. Efekty poprawiające kondycję skóry czy włosów widoczne są w zadziwiająco krótkim czasie :) Zarówno zakupy bezpośrednie, jak i w sklepie internetowym dostarczają dawki dobrego nastroju :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JOLANTA
  • Data napisania recenzji: 08-07-2019
wszystkie zakupy bardzo dobre.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KATARZYNA
  • Data napisania recenzji: 01-07-2019
Polecam produkty
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 28-06-2019
Polecam sklep, super produkty
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 27-06-2019
Jestem zadowolona z zakupu, zapach wody rozanej jest cudowny. Polecam!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 27-06-2019
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Produkty zgodne z opisem, szybki czas realizacji. Duży wybór perfum arabskich, trwałe, w przystępnych cenach, każdy może wybrać coś dla siebie. Dla mnie nowością jest olejek marchewkowy, który miałam okazję wypróbować na oparzenie słoneczne i przyznam, że faktycznie załagodził skutki w szybkim czasie. Jestem również zachwycona olejkiem do włosów, który widocznie odżywia włosy. Wielki plus za poradnik dot. pielęgnacji - "6 Sekretów Urody Marokanek", jest bardzo przydatny w codziennej pielęgnacji ciała i włosów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 26-06-2019
Na adres sklepu trafiłam poprzez artykuł w miesięczniku. Od dawna jestem fanką olejków do twarzy i ciała ale po raz pierwszy zakupiłam ten z opuncji figowej. Ponieważ żaden mnie jeszcze nie zawiódł, ten na pewno też będzie świetny. Perfumy Al Nourus pachną jak dojrzały sad. Od razu ma się ochotę na lekką sukienkę i odpoczynek. Perfumy Silver zachwyciły znajomych. Orzeźwiający zapach z wyraźną cytrynową nutą ale jednocześnie tajemniczy, inny niż te , które czuję wokół. Nie mam zwyczaju kupowania nieznanych zapachów przez internet ale opinie klientek sklepu bardzo pomogły w pierwszym wyborze. Jestem zachwycona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olga
  • Data napisania recenzji: 25-06-2019
Wszystko na najwyzszym poziomie !!! Wracam jak bumerang :)). To miejsce uzaleznia !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 25-06-2019
wazelina różana rewelacja, woda różana- super. Olejek z czarnuszki świetny. Olejek marchewkowy - trochę specyficzny zapach ?
Odpowiedź sklepu:
Tak olej marchewkowy ma specyficzny zapach ale działanie jego doceni Pani w letni czas :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 24-06-2019
Szybka i profesjonalna obsługa. Olejek super. Polecam, na pewno zamówię następny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: dariusz
  • Data napisania recenzji: 13-06-2019
perfumy przepiekne,kohl najlepszy kosmetyk do oczu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 12-06-2019
Jestem bardzo zadowolona zarówno z produktów jak i obsługi w sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: grazyna
  • Data napisania recenzji: 11-06-2019
Dziękuje za wspaniałe olejki i kremy jestem bardzo zadowolona i będę korzystać z Państwa produktów Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 10-06-2019
Jestem bardzo zadowolona z zakupów u p. Eweliny. Produkty są świetnej jakości i w przystępnych cenach. Polecam z całego serca.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 10-06-2019
Sprawna obsługa, szybka realizacja, kosmetyki dobrej jakości w przystępnych cenach. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 05-06-2019
szalenie miła obsługa, bardzo dużo darmowych informacji o pielęgnacji skóry
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 04-06-2019
JAK ZAWSZE UDANE ZAKUPY,POLECAM SZCZERZE:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olga
  • Data napisania recenzji: 04-06-2019
Szybka dostawa, cudowny wybor, fantastyczna jakosc !!! Z pewnoscia bede wracac :))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 02-06-2019
Polecam, pewnie jeszcze kiedyś skorzystam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 30-05-2019
Sklep godny polecenia. Produkty oryginalne, wysokiej jakości, dostawa w krótkim czasie. Dodatkowo miły i bardzo życzliwy kontakt, pełna informacja, porady, ciekawy newsletter, Pani Właścicielka jest ekspertem w dziedzinie naturalnych kosmetyków orientalnych. Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 30-05-2019
Witam , kolejne zakupy i cały czas zadowolenie ,uwielbiam ten sklep , kocham produkty , zawsze jestem zadowolona , olejki poprawiły kondycje mojej cery , wreszcie jest zdrowa i zregenerowana , perfumy otaczają mnie pięknym długotrwałym i naturalnym zapachem , szampony sa super i bardzo dobrze działają na moją skóre głowy ktora byla bardzo wrażliwa, z wszyskiego co tu zamowiłam jestem bardzo bardzo zadowolona i bede tu wracać regularnie , nie chce widziec drogeryjnych rzeczy , wszystko co mi potrzeba mam tu , a Pani Ewelina jest cudowną kobietą , która wprawia mnie zawsze w dobry nastrój , zycze wszystkim udanych zakupów tu i zadowolenia takiego jak ja zawsze po zakupach tu mam . Pozdrawiam serdecznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 30-05-2019
Własnie zakupiłam wodę różaną wraz z olejkiem różanym - pięknie delikatnie pachną. Myślę, że woda różana będzie stałym moim kosmetykiem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 25-05-2019
Produkty bardzo dobrej jakości.Szybka realizacja zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 24-05-2019
Sklep jak i produkty godne i zaufania i polecenia. Bardzo przydają się również porady przesyłane newslettera. Polecam wszystkim
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 22-05-2019
Zakupy udane , szybka realizacja zamówienia i sympatyczna Pani Ewelina , dziękuję :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 20-05-2019
Wszystkie transakcje odbywają się bardzo sprawnie. Uwielbiam ten sklep i kosmetyki. E
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 16-05-2019
Z całego serca polecam! Produkty najwyższej jakości. Dzięki konsultacji z Panią Eweliną wybrałyśmy najlepsze oleje do pielęgnacji mojej skóry. Jestem w ciąży i olej arganowy w 100% pomaga mi zapobiegać rozstępom. Przez zmiany hormonalne pojawił się u mnie trądzik, który wyleczyłyśmy glinką Ghassoul oraz olejem z czarnuszki. Bardzo, bardzo polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 13-05-2019
Swoją przygodę z kosmetykami orientu zaczęłam od olejku arganowego - rewelacyjny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: WSSD
  • Data napisania recenzji: 12-05-2019
Polecam!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: AGNIESZKA
  • Data napisania recenzji: 12-05-2019
Witam kupiłam krem migdałowy bardzo przyjemny ,nawilżający i ładny zapach i bardzo dobry do skory wrażliwej . Zdecydowanie polecam ten krem wszystkim którzy potrzebują nawilżenia w codziennym użytkowaniu oraz świetnie nadaje się pod makijaż .Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 08-05-2019
SZYBKO I SPRAWNIE, TOWAR ZGODNY Z OPISEM, ZDECYDOWANIE POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Antoni
  • Data napisania recenzji: 05-05-2019
Profesjonalna obsługa. Godny polecenia!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grazyna
  • Data napisania recenzji: 03-05-2019
Produkty zakupione w sklepie sa dla mnie oryginalnym odkryciem na niwie kosmetykow. Od momentu ,kiedy zczelam uzywac arabskich perfum zwracam uwagę otoczenia i spotykam się z pytaniami co używam? Olejki ze sklepu ,powodują wspaniale samopoczucie po uzyciu oraz swiadomosc jednoczenia się z natura. Polecam te produkty, proszę sprobowac i porownac z chemia dotychczas uzywana.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magda
  • Data napisania recenzji: 02-05-2019
POLECAM!!! BARDZO PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO KLIENTA. PRODUKTY WYSOKIEJ JAKOŚCI, ZGODNE Z OPISAMI. ROBIŁAM ZAKUPY JUŻ KILKA RAZY I NA PEWNO POZOSTANĘ STAŁĄ KLIENTKĄ :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 01-05-2019
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Afandi Oriental Dream. Miła i profesjonalna obsługa klienta, bardzo szybka dostawa zamawianych produktów. Bardzo polecam sklep, ja także skorzystam nie raz jeszcze z ofert w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 26-04-2019
Magiczne miejsce z interesującymi produktami. Zarówno sklep internetowy jak i sklep stacjonarny godny polecenia. Produkty oryginalne, naturalne. Każdy może wybrać coś dla siebie...Właścicielka bardzo miła, znawczyni produktów marokańskich, chętnie pomaga w doborze sprzyjających naszej skórze produktów.... Po pierwszym zakupie wiem, że będę stałą klientką. Polecam...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 17-04-2019
Witam , jestem bardzo zadowolona z produktów ze sklepu Afandi, a jeszcze bardziej z pomocy Pani Eweliny , która jest wspaniała , wyrozumiała i cierpliwa kobieta , potrafi doradzić , wysłuchać i przede wszystkim zawsze trafi z doradztwem , kupiłam już trochę olejków , perfum , szampon , maskę , perfumy wszystko jest cudowne , a perfumy kocham kocham kocham , bardzo polecam sklep i kontakt z Panią Ewelina , ja jestem i będę stała klijentka , produkty najwyższej jakości i naturalne czego długo szukałam i znalazłam tu wszystko czego szukałam , to jest mój sklep , pozdrawiam serdecznie i kupujących i Panią Ewelinę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ilona
  • Data napisania recenzji: 10-04-2019
Polecam zakupy w waszym sklepie.Różana królowa jest wspaniała:-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 09-04-2019
Witam , jestem w 100 procentach zadowolona z produktow tego sklepu, najwyzsza naturalna jakosc , pomoc i doradztwo przy zakupie , jestem zakochana w Afandi , polecam zakupy tu z calego serca , ja zostaje tu na zawsze , pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 03-04-2019
Polecam,kosmetyki sa cudowne,obsluga na bardzo wysokim poziomie,wszystko bylo tez tak jak nalezy i szybko bez zadnych zakłóceń.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 02-04-2019
Polecam ten sklep, szybka reakcja i odpowiedź na każde pytanie, kosmetyki oryginalne, jakość bardzo wysoka. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: SławaP.
  • Data napisania recenzji: 28-03-2019
Polecam, olejki są dobrej jakości, przesyłka dobrze zabezpieczona, obsługa bardzo konkretna.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 28-03-2019
Polecam szczególnie olejki arganowy , czarnuszka, szafranowy, z jojoby i fantastyczny z marchewki . Stosuję od około 2 lat i jestem mega zadowolony ....
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 28-03-2019
Polecam produkty są bardzo dobrej jakości i relatywnie w dobrej cenie. Stosuję różne olejki do ciała od ok.2 lat i jestem bardzo zadowolony. Szczególnie polecam olejki z jojoby , czarnuszki, marchwiowy, sezamowy i arganowy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 27-03-2019
wyjątkowy sklep, wyjątkowy towar, zdecydowanie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: AGNIESZKA
  • Data napisania recenzji: 27-03-2019
Bardzo szybka usługa , super kosmetyki do cery wrazliwej .Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 27-03-2019
Polecam serdecznie-szybka przesyłka, wysoka jakość produktu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 26-03-2019
Jester bardzo zadowolona z produktów i obsługi. Serdecznie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 22-03-2019
Kolejne i zapewne nie ostatnie zakupy w sklepie. Polecam z całego serca!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 22-03-2019
Wspaniałe produkty i profesjonalne podejście do klienta.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

ODBIERZ PREZENT: E-BOOK "6 SEKRETÓW URODY MAROKANEK"

Jak otrzymać e book ?
Podaj swój e mail, imię i kliknij w "Pobieram e-booka", a natymiast wyślę Ci e-book.
W moim e-booku odkryjesz 6 wyjątkowych Sekretów Urody Marokanek, które osobiście odkryłam w Maroku i które pomogą Ci mieć:
  • młodą i promienną cerę
  • lśniące i zdrowe włosy
  • piękny biust
  • jedwabistą skórę
  • tajemnicze i uwodzicielskie spojrzenie
Twój e mail służy jedynie do mojej korespondencji. Tak samo jak Ty nie lubię spamu. Będę wysyłać Ci tylko wartościowe informacje. Zawsze możesz wypisać się z listy.
Twoje imię
Adres email